Home sweet home

Har haft en totalt galen och händelserik helg.. Behöver nog inte gå in på närmre detaljer haha, men fan vad skoj vi har haft det! Nu är det dock dags att krypa ner under täcket. Imorgon är det första dagen på jobb efter avslutad utbildning. Vill hinna sova bort spåren efter helgens bravader och vakna utvilad inför det.. Är både lite nervös och förväntansfull, men det ska nog gå bra :)

insomniac

Kan man sova ordentligt en natt så är det självklart kört en vecka framöver.. Fast det gör egentligen inget, för idag har varit en så sjukt bra dag. Vaknade utvilad, pigg och fräsch och har sedan haft en lång dag fylld med skratt. Sånt gillar vi!

Nu snurrar dock mitt huvud i 190 km/h igen och jag börjar överväga att det kanske vore värt att skriva ner allt som ska organiseras och filosoferas över så att jag ständigt slipper vara sådär rörig som bara jag kan. Fast känner jag mig själv rätt hade även anteckningarna/kalendern blivit röriga så in i den milda grad att det inte skulle gå att utläsa vad som egentligen var syftet med det hela. Usch, tror jag behöver en solsemester i vår, en massa rött och någon som är bra att filosofera med.


PUSS PÅ FOLKET!110124

Jag skrev en trudelutt, Rebecca gjorde en fantastisk sånginsats, jag gjorde en mindre fantastisk mixning/inspelning... Men iaf, det var en bra fredagskväll!

 

Resultatet: http://soundcloud.com/user6839258/moving-on-13/s-XcDGeOch texten:

 

Like Joplin sang "Freedoms just another word for nothing left to loose", but I'm not blaming you

For a long time I was strolling down the avenue not sure who I tried to be, I was anything but free

 

And I let you weigh me down

but now it's time to get up off the ground

 

I found that life aint all that hard to live

As long as you're not scared to bleed

Iv'e got your fingerprints all over me

But they're fading as i start to breathe

Still it's hard to stay sober

But I'm finally getting over you

I've found a new born strength inside of me

Where our memories used to be

 

Before you left I felt like I had everything, yeah everything to loose, so ofcourse I'm blaming you

Your talk aint worth a shit unless you're willing to put words in action too, baby that's the truth

 

And I tried to be just right

While you tied me down with your lies

 


Disco Dundee

Det här är kärlek i en pälsförpackning!
Och fastän han inte har alla ponnysar i stallet och ibland driver mig till vansinne så älskar jag honom så att det gör ont i kroppen.

Mr MarsVad hände med min musiksmak? Fast jag gillart! För jävla bra låt, för jävla bra kille!

110117

Har haft en helt galen helg och kan nu inte sova.. Eller, det var bara fredagen som var galen, men det räckte för att jag skulle vara utslagen resten av helgen. Vi har nu satt ribban för aw a la if och det blir inte lätt att leva upp till vill jag lova! Har helt galna kolleger och jag gillart!

Nu längtar jag efter sommarn som en bäver längtar efter.. eh, vettefan vad bävrar längtar efter egentligen? Vill bada fötterna och se på när Dundee har dampryck i havet, vara brun som en kanelstång och dricka öl i gräset med mina vänner.. Snälla sommarn, kom snart!
Jump

Upp och hoppa nu Ranta! Att ligga och lata sig är inte riktigt min stil, vänta på bättre tider.. vad är det? Nej nu jävlar! Fast det är som Anna sa i våras: alla onda ting är tre. Det här var visserligen ganska väntat, så det kändes inte särskilt mkt egentligen.. men det är klart som fan att det uppstår ett hinder iaf, vilken jävla tur att jag har så långa ben att jag bara tänker kliva över det då :) 2011 har fått den värsta tänkbara starten någonsin, men jag tänker se till att göra det till mitt år. Passa dig så du inte hamnar i vägen :)


Jag har gått så långt, nästan blivit van
Historien upprepar sig och slutar alltid likadant
Sidan som går vidare har någon redan rivit av
Så jag griper tag i vita blad

Som en liten björn

Tänk om man kunde gå i ide. På riktigt. Jag vill bara krypa ner under täcket i ett par veckor, dela kroppsvärme med någon och invänta våren. Hade inte det varit toppen så säg? Fast jag känner nog mest såhär för att jag är så sjukt trött för tillfället. Sjukt trött, frusen och lite kelsjuk. Att gå upp tidigt varje dag är inte riktigt min melodi, det var längesedan jag jobbade dagtid.. senast i somras tror jag. Men trots att jag är slut i både kropp och knopp och förmodligen kommer att drömma om försäkringar och kommunikation inatt måste jag erkänna att jag trivs som fisken i vattnet på kontoret. Det är nog bara fördelar: sjukt centralt läge, fräscha lokaler, gratis kaffe, sköna kolleger.. och en enda nackdel: Jag måste vakna tidigt. Men om två veckor är det sovmorgon varje dag och långledigt varje helg. Kommer att bli så himla fint! Och just det, jag tänker bli miljonär. Man ska satsa högt har jag hört.

Puss och kläm!

Alkoholiserade drömmar

Inatt drömde jag att jag ägde en restaurang som krävde sjukt mkt arbete, att jag var full, att alla andra var fullare, att jag hade sjukt mkt cash, att maffian ville mig ngt, att jag skrev "jag saknar dig" till fel person (som dock saknade mig också och ville mysa), att mitt ex blev tsm med en sjukt ful och tråkig liten typ, men insåg sitt misstag och ville ha mig tillbaka, då ville inte jag det.. också var det ngt om snygga bloggerskor på ett event. Hejsan tjosan, är det konstigt att man är trött när man vaknar om man röjer sådär hela nätterna? Eller kan det kanske bero på gårdagens alkoholintag och sena hemkomst?

Gårdagen började iaf med en städöl och röjning av köket, fortsatte med en cider hos grannen och avrundades fint i ett slutet sällskap av öldrickande, lekar och en massa tjöt hemma hos knubbe på andra sidan stan. En helt perfekt fredag helt enkelt! Och det var precis vad jag behövde. Nu ska jag fortsätta fila lite på min låt och se om jag kan få till det jävla soundet på gitarren någon jävla gång. Ja, det gör mig frustrerad. Sen är det dags att göra sig iordning inför lördagens bravader, kommer bli kalaskul!


Trevlig helg gott folk!
En riktigt dålig photoshot som resulterade i pusskalas.. God morgon!
Promise me


Nu kör vi!

Ett halvår reducerades till en halv vecka och helt plötsligt ljusnade det igen. På måndag är det nystart och donken/robot-tekniker/soldatranta ändrar kurs och påbörjar sitt nya arbete och utbildningen till försäkringsrådgivare. En annan bra grej är att kinesen återvänt från skåne, så matmötena är i full rulle igen. Nu tänker jag gräva ner mig i soffan med mina fina vänner och titta på skräckfilm resten av kvällen! Puss på folket! :)

0

Jag vill inte behöva gå vidare, komma över det, eller känna såhär. Varje ord får magsäcken att vända sig, varje gång jag möts av tystnad likaså. Men vad gör man när man är ensam om att kämpa fastän man borde varit två? Och trösten i vetskapen att man förtjänar bättre blir ganska vek när man vet hur bra det kan vara. Jag vet vad som går förlorat, vet du?


Mina vänner kan vara de bästa som finns, varje liten gest uppskattas <3

RSS 2.0