Skåneland

"Så hur var helgen då?"

"Äsch, det gamla vanliga. Var på releasefest, drack för många öl, hamnade på en nattklubb, blev påkörd av en bil.. Precis som vilken helg som helst vettu! Hur var din?"

Fyi, jag är sämst i världen på att hoppa på kryckor. Nu vet ni.

vardagskärlek


Världens bästa böghög?Don't mind the geek i mitten.. Vi hade en fin, men golvad, mysstund.
Och sen bestämde jag mig för att kidnappa Bimbo ännu en natt.
Tack för lånet Nicko!


retardation

Ibland känns det som att jag håller på att bli galen, tokig och efterbliven. Allt på en och samma gång! Idag är ibland. Den gångna natten placerar sig på en stadig plats på tio-i-topp-listan över icke önskvärda erfarenheter, bland en massa andra obehagliga upplevelser. Vilket i sin tur lett till att jag nu erfarit hur det känns att se göteborg genom en zombies ögon, för jag kan tänka mig att det är ungefär sådär de känner sig. De zombiesar jag sett (på film, tro minsann inte att jag nu lider av vanföreställningar och är av åsikten att de faktiskt finns bland oss) har iaf sett ut att följa ett väldigt långsamt rörelsemönster, vara mer eller mindre IQ-befriade och ge ifrån sig konstiga stönande/grymtande ljud. Yes, det har varit dagens Ranta i ett nötskal.

Jag är trött och jag behöver tid hos min kära moder i Skåneland.

Förövrigt flyter livet på ganska fint. Jobbet går bra, musiken sprudlar och jag har en väldigt fin och hårig karl som håller mig sällskap i vått och torrt. Det är ömsesidig kärlek definierat!Två favoritpojkar på en och samma gång. Bra skit! <3

Suntag

Städning av mig själv, hund och hem står på schemat idag. Och dunderhög musik förstås! Vaknade upp till ett alldeles för stökigt hem, men blev något lyckligare när jag hittade gårdagens resultat i köket: en massa påsar med hembakta bullar!

Efter fredagens afterwork med efterföljande bravader behövdes verkligen en lugn dag, så gårdagen spenderades tillsammans med bästa fröken Larsson och en massa mysfaktor. Dock är jag lite arg på lugna favoriter för att de aldrig framförde min kärlekshälsning till min kära bullbagare.. Aja, det blev en fin kväll iaf. Nu får jag nog sluta datornörda och återgå till mina söndags-sysslor så att jag faktiskt får ngt gjort.

Good luck you know you better just forget it
Cause love is never in the same place if you left it

Tornado

Allt är lite upp och ner, in och ut, höger, vänster, fram, bak och runtruntrunt, som i en tornado gone wild, för tillfäl let. Tolka mig inte fel nu, det är bra, bara lite rörigt! Det är så mkt som i skrivande stund är ovisst att jag inte riktigt vet i vilken ände jag ska börja. Men jag har tagit ett beslut iaf. Det må vara spontant, men det är ändå något som legat och gnagt i bakhuvudet ett tag nu. Jag gjorde det, jag sökte och nu väntar jag. I december kommer beskedet. December känns fruktansvärt avlägset just nu!

I december kommer även en liten bebis.. och jag längtar sååååå! Tycker det ploppar ut ungar lite här och var just nu, vilket får min biologiska klocka att ifrågasätta vad fan jag själv sysslar med som inte ens slagit mig till ro än. Det kommer väl med tiden, tills dess nöjer jag mig att knipa alla andras avkommor i brist på en egen.

Nu mina kära vänner är det dags för nördranta att krypa fram, hon håller sig borta om dagarna.. Men in mot småtimmarna kan man skymta henne i fula militära glasögon (då hon vid ett klantigt tillfälle tappade sina civila på ett tåg och ännu inte köpt nya), en konstig blanding av backslick/snebena till frisyr (som ett resultat av hårpilleri vid misslyckade försök att gnugga igång geniknölarna och lösa världsproblem) och en bok i handen (gärna något psykologiskt eller analytiskt bullshit som ändå inte kommer att göra henne ett skvatt klokare).


Och den här... den bjuder jag på!

Över och ut.

TBG


Ibland (läs: typ alltid) älskar jag min gata..Och såhär ser det numer ut de flesta nätter, när man egentligen borde sova..
De lysande prickarna i bakgrunden? Dundee ofc!White lies


I said
"Everybody's headed out to LA
But I hate to see you suffer
You love New York in the summer"
So let's gather up
The pieces of this broken
Wilted thing
It's worth the struggle
I just ache to touch you

I've always
Wanted you too close

Why, why, why
Is it hard
To sleep without you?
I don't mind
If you build
Your dreams around it
We won't survive
On this borrowed time
I don't know why
You'd wanna try
I said
"Why, why, why
Do we waste time
On these white lies?"

I catch
A glimpse of fingernails
With cracked pink polish
Tapping out a rhythm
I'm just wondering
What you're thinking
There's a faded photograph
Of someone else
You used to love
Can't stop from wishing
That you'd just forget him

I've always
Wanted you too close

Why, why, why
Is it hard
To sleep without you?
I don't mind
If you build
Your dreams around it
We won't survive
On this borrowed time
I don't know why
You'd wanna try
I said
"Why, why, why
Do we waste time
On these white lies?"

Den där Mr Pope alltså.. Bra skit!    Ron Pope – White Lies

Tuppen och jag

Somnade samtidigt som det var tänkt att jag skulle vakna och fick därav en timmes sömn innan ett morgonsamtal väckte mig. Det lät lite som en line ur en föreställning om hur gamla människor alltid överdriver, "När jag var ung då fick vi gå upp klockan tre på natten, två timmar innan vi la oss, och jobba två dygn i streck för en rostig spik!"

Nu är hösten här, vilket i vanligt ordning får mig att gnugga tankeknölarna lite extra. Det senaste är "vadfanvilljagmedmittliv?-perioden". Och nu har jag det! Jag ska bli miljonär, fråga mig inte hur, men jag ska! Och då ska jag köpa en rostig gammal bajsbrun golf med oreangea flames till Hugo. Det kommer att bli fantastiskt! Tills det inträffar får jag väl helt enkelt fortsätta med disken och tvätten, som är morgonens huvudsakliga sysselsättning.

white

Har haft en såndär lugn och skön helg som man alltid säger att man ska ha, men aldrig lyckas få till när krogen, kalas och kalasfylla kommer i vägen. Fredagen spenderades i i idolsoffan med några öl och trevligt umgänge. När de andra barnen sen skulle ge sig ut i vimlet kidnappade jag med mig en minst lika sällskapssjuk Jejje hem och hade filmmaraton natten lång.

Lördagen inledde vi med mysig hösfika ute i solen, som förvånande nog fortfarande värmde rätt gött.. Det dröjde inte länge innan halva grannskapet bestämde sig för att joina, så en halvtimme senare var det fullt av hundar och barn på kullen. När det började lida mot kvällen fortsatte vi vår bojkott av krogen med pizzabak, romantisk komedi och en massa livsprat.

Söndagen fortsatte i samma spår med valpträff, te och kortspel hos fröken Larsson. Och för en gångs skull börjar nu veckan med nya fräscha krafter, istället för en tredagarsbakfylla som efter helgens bravader sträcker sig halvvägs in på tisdagen.

Om man skulle ta och bli nykterist? Iaf tom tors, på fre bliver det afterwork med damerna från LF.. Det blir nog inte så mkt vitt över det!

Dist it!

Gick för en gångs skull och la mig tidigt, men så slog den där härliga värken till och helt plötsligt förvandlades även detta till ännu en sömnlös natt. Vilket såklart leder till att man måste se på film.. och nu är jag helt och totalt insnöad på The Runaways! Mer än någonsin. Minns sommaren 08 då vi lärde kidsen spela I love rock n roll och var väldigt noga med att poängtera att Britney Spears version var oacceptabel att framföra. Joan Jett alltså, vilken kvinna! <3

-

I found that life aint all that hard to live

As long as you're not scared to bleed

I've got your fingerprints all over me

But they're fading as i start to breathe

Still it's hard to stay sober

But I'm finally getting over you

I've found a new born strength inside of me

where out memories used to be


Mr Mayer <3


..

Jag har fått fyra dagars jobb, vilket ger mig 5000 pengar. Det gör mig lycklig! Något annat som är bra är att vi dag firar världens bästa K-S som fyllt gammal nu i veckan. Jag ska göra mitt bästa för att vara ett gott moraliskt stöd när hon nu närmar sig pensionärsåldern! <3

Rikskonferens 2010

Har haft en sjukt bra, kul och inspirerande helg med en hel drös grymma brudar mitt ute i vimmerbyskogen, utanför radien av alla sveriges operatörers mobila täckning. Sen är det ju så jävla typiskt mig att glömma anteckningarna, som jag tänkt använda som rapportunderlag för att kunna återkoppla till resterande eldsjälar i Malmös förening, just där. Mitt ute i ingenstans. Men äh, det löser sig.. sa han som sket i vasken!

Är helt galet nöjd, trött, glad, engagerad, utpumpad, energifylld, sliten, slutkörd och peppad. Allt på samma gång.

Stöd popkollo genom att bli stödmedlem. Det är gratis och tar ca 2 min!
http://www.popkollo.se/involvera-dig/bli-medlem.aspx

För att som ungdomsförening bli berättigad till statsbidrag, vilket hade hjälpt vårt ideella arbete otroligt mycket, krävs det att vi har 1000 medlemmar innan årsskiftet. Vi har i dagsläget 928. Gör oss och alla våra kids en tjänst och bli medlem idag!

Nu: soffläge och enmannamys!

RSS 2.0