Roadkill

Rubriken målar upp en ganska bra bild över hur jag känner mig idag. Igår vinade vi, spelade yatzi och åt chokladfondue hos kagan. Mycket trevligt, det är ett tidsfördriv som passar alldeles utmärkt en lill-lördag. Efter det skulle jag och alex hämta min cykel, men jag orkade inte cykla ända hem så jag däckade hos henne.. typ en halvtimme. Därefter vaknade jag oavbrutet för halsen gjorde sjukt ont och jag tror att jag hällde i mig ett par liter vatten, vilket inte alls hjälpte. Så imorse cyklade jag hem när hon gick till jobb och efter någon timme ringde jag och sjukanmälde mig.

Blev dock sjukt rädd när en överdrivet morgonpigg resturangchef svarade så jag nästan trodde att hon hoppade ut genom telefonen, hade förväntat mig att alex skulle svara så jag slapp förklara vad det var för fel på mig. Men Carro hade medlidande och tyckte jag lät krasslig så jag stannar hemma med gott samvete!

I brist på annat har jag som vanligt ritat mongolider (det är inte meningen, jag kan bara inte bättre) och börjat slipa på mina biostolar. Energin varade dock ca två minuter och nu ligger jag återigen i sängen med laptopen som magvärmare.

Kom och koka te åt mig?


...

Det är något visst med malmö kvart över sex en söndagsmorgon.

Jag är så trött på denna staden att jag hade kunnat spy galla över vartenda litet gathörn man passerat för hundrade gången, trött på människorna, på stressen och alla affärer och uteställen man besökt en eller två gånger för mycket.

Men när man går genom staden en tidig morgon då det är så tyst att man nästan undrar om alla drabbats av pesten och hoppat av pinnen, då den enda trafiken består av någon enstaka bil som susar förbi och de enda människorna man ser är några enstaka eftersläntrare som är påväg hem från nattens obligatoriska fyllemåltid på sibylla, det är då man faktiskt trivs. Det som var min tilltänka promenad till närmsta affär för ett paket cigaretter blev istället en vandring genom halva stan innan jag gav upp och satte mig i en taxi hem. Hade nog kunnat gå hur länge som helst och bara andas, rensa tankarna, var så inne i det hela att jag tom glömde sätta igång mp3-spelaren.. Men faktumet att jag idag skulle upp och jobba 15.00-00.15 gjorde att jag var tvungen att prioritera några timmars sömn.

Ännu en gång är klockan mitt i natten och jag har inte den minsta antydning av ro i kroppen för att kunna somna. Försöker reda ut hela mitt liv genom att filosofera sönder det, men jag om någon borde vid detta laget lärt mig att tänkande inte leder någonstans eller löser något. Måste nog börja agera lite. Ska iaf orka ta mig till banken imorgon och greja lite och sen ska jag försöka få tag på de förbannade biostolarna.. kanske checka lite tyger och material till mitt kommande hobbybyggprojekt. Sov gott sverige!

Time spent wishing
is time wasted


Spice up my life

Åh vad jag önskar att jag sett spicegirl under deras turné. Hur oldschool är inte det på en skala? Den som påstår att musiken är bra bör nog ta en tripp till apoteket och införskaffa lite revaxör innan de lyssnar och uttalar sig igen. Men nostalginivån på deras framträdande är absolut värt besväret för en snabbvisit till ungdomsdagaranas bekymmerslösa state of mind.

Idag blir det jobb @ Donken, följt av jobb på wonk, följt av ett fåtal timmars sömn för att sedan återvända till snabbmatslandet. Men pengar blir det. Det enda sura är att jag idag sov så jävla länge att jag inte hann hämta biofåtöljerna som jag skulle ha köpt. Det hade varit en så jävla cool inredningsdetalj.. Ska bara inte gå händelserna i förväg nu, ngt kan fortf gå fel så att lägenheten inte blir min denna gången heller. Fast å andra sidan ska man inte vara en pessimist. Får väl se hur det går helt enkelt..

Dagen i-landsproblem; när jag lovar att köpa med mig mjölk hem finner jag allttid kylen tom på ens någon förnimmelse till mjölkpaket morgonen efter... Vilket idag ledde till att jag experimenterade med färdig chokladmjölk i morgonkaffet. Det blev rätt spännande faktiskt, rekommenderas!

RSS 2.0