The Dollycamp

Har ett par vänner, bekanta + en total främling som slängt ihop en film om deras liv som musiker under influens av Dolly Parton. Premiär 8 mars, lååååång väntan.. men det ska bli kul att se :)

De fantastiska kvinnorna bakom projektet:

Jessica Netteblad: Kvinnan bakom kameran, en bekant från musikergänget som jag så ofta drabbar ihop med under mina Malmö-visiter.
Cecilia Nordlund: Från banden The Souls, Monkeystrikes, Cilihili och Sunshine Rabbits. En totalt galen vän som bla driver låtskrivar-workshopen N0 Respect och är grundare av Popkollo Malmö. Sågs senast som nattgäst i Musikhjälpen.
Lotta Wenglén: Soloartist, musikproducent och även medlem i banden Sunshine Rabbits och det skenkristna countrybandet Up The Mountain. En fantastisk inspirationskälla och en fin och rolig vän. En utav mina förebilder!
Nina Persson: Behöver väl ingen närmre presentation? :) (The cardigans, A Camp (för de som totalt missat.)) Även hon en inspirationskälla.
Helena Josefsson: Den dära främlingen, så jag har ingen aning egentligen. Youtubade dock literann och hon verkar ha hunnit med en del. Dels som soloartist och som körtjej åt Per Gessle.




...

Nytt år, nytt jobb, nya förhoppningar, nya krafter.. det är en väldans massa nytt, men jag tycker ändå att folk är för fixerade vid varje årskifte. Även i maj har jag ett nytt år framför mig, eller i sept.. eller vilken annan dag som helst. Dock har jag en förkärlek till raketer och saker som smäller, så jag firar iaf. Önskar bara att jag kunde fira med alla mina vänner samtidigt. Återkommer ang det när jag lyckats klona mig och kan organisera ett flerortsfestande.

Nu: en kopp te, filosoferande på vardagsrums-mattan och en kramstund med jycken i brist på kärlek.
Om det är någon som är bra på att trösta matte så är det min halft retarderade ludna vän.




Utan dina andetag..

Nej, nu tror jag minsann att jag blev lite kär. Igen. <3




Brukar inte gilla folk som förstör kentlåtar, men den här versionen var ju bara omåttligt vacker..

The traveller

Götet till Kalmar till Oskarshamn. Vidare till Växjö till Landskrona och Malmö, sen hem igen. Jag måste verkligen lära mig att stanna på ett och samma ställe, eller köpa årskort på sj. På fredag bär det av norrut igen. Och just nu är det mest av allt där jag helst vill vara. Behöver lite värme och närhet känner jag. Det finns ganska mkt därinne som inte kommer ut för tillfället, men det ger sig väl med tiden tänker jag. Lägger fokus på de närmsta månaderna, gör det bästa av vad jag har och hoppas att saker och ting för en gångs skull rullar på som de ska. Nu blir det kaffefilosofier och mys med kreaturen.


Riktiga karlar sover på varandra..



..Skedar..



Och delar vattenskål.

Dance Party

Den här snubben är ju helt fantastisk!
Kolla på det och skratta - sjukt o-pk, men du blir glad
Eller följ hans utmärkta exempel och pumpa kroppen full med endorfiner - du blir glad.


Fler borde bjuda på sig själv på det där viset. Och framförallt ha en sådan lättsam attityd.
Jag avundas karln..



No Nour for Ranta

Alltså jag är kär i Nour. Hon är helt fenomenal! Just därför känns det lite extra orättvist att alla jag känner (okej, bara två personer) får träffa henne live. Första dagen av musikhjälpen var Frida i glashuset och lussade/spelade live med sitt band och inatt kommer Cecilia att hålla henne sällskap under småtimmarna. Tjänster och gentjänster gott folk? Jag behöver fria till Nour!


Hemmaspa deluxe

Bestämde mig igår för att mysa till det. Gjorde egen ansiktsmask (fördelen med det är "kleta.. smaka.. kleta"), peelade, skumbadade, smorde och kände mig därefter som en babyrumpa. Sedan förflyttade jag myset till sovrummet och njöt av att bara få vara med en kopp kamomillte. Läste en bok och lärde mig lite spanska. Börjar dock misstänka att jag missbrukar doftljus och rengöringsmedel, mitt rum präglas av ajax och vaniljdoft.

Och playlisten som fick vara soundtrack till detta eviga mysande vad givetvis: Såft





Älskar verkligen mitt sovrum!
Iaf när det är städat, bäddat och alla ljus är tända.

!!

Tycker att den här damen borde komma västerut. Genast, omedelbart, omgående och NU!
Behöver lite ömhet och värme.. och nej, jag tänker inte slänga mig i elementet.




Tack och hej för mig!

<3



Ren och skär stöld från Krullan.. Men herrejisses vad jag kan sakna dessa damer!

-

Jag och Peggie-san kommer utan tvekan att bli överviktiga inom en snar framtid. Kaloribombslasagne till frulle och nu blir det kladdkaka. Fast vi tar hand om oss själv också, litegrann iaf. Tidigare idag delade vi lite filosofier över ett fotbad och efter kakan tror jag att jag ska slänga hela kroppen i karet. Lite ansiktsmask och skit på det så blir det ett hemmaspa deluxe! Sen tänker jag krypa ner i min otroligt sköna säng, skeda med hunden, tända en massa ljus och bara vara resten av kvällen. Välförtjänt känner jag! Minst lika bra är det att Peggie och Jacob står för middagen ikväll, passar mig alldeles perfekt och jag känner lite att jag vill kalla den här dagen otroliga onsdagen. Av ingen särskilt spektakulär anledning alls egentligen.

Tyckte det var tråkigt att jag inte kunde prata med älsk innan idag, så jag skickade lite blommor till hennes jobb ist.. bara för att berätta att hon är fantastisk och muntra upp arbetsdagen litegrann. Sen följde min kära chinge mitt exempel och beställde blommor till sin bästa vän. Det finns de som förtjänar mer uppskattning än de ibland får, varför är vi så jävla dåliga på att visa att vi bryr oss?

To bi or not to bi?

Ligger i en väldigt konstig ställning hos kiropraktorn, som är den som knåpat ihop mig på detta vis och dessutom står i full beredskap att knäcka och knaka, när hon (efter att, som vanligt, ha studerat mina tatueringar) klämmer ur sig frågan: "Vad hände 090112?". "Eehh..", får hon till svar medans hjärnan snurrar på i 190 km/h. Är det nu man kommer ut för sin kiropraktor? När man ligger ihopkomponerad på detta vis? Alldeles halvnaken? Med en hålig strumpa? I bara underkläder? Tillslut lyckas jag iaf klämma ur mig att "det var datumet då jag blev ihop med min partner.." "Jahaja, är du redo? ta ett djuuuuupt andetag.. och slappna av". KNAK! Så var det med den saken. Sen pratar vi lite om hennes kraschade dator, att jag inte alls är lika stel/sned som förra gången och så bokar vi en tid för nästa behandling. Och jag trivs väldigt bra med att få hoppa i kläderna igen.

Brick by brick

 


All the pictures that we've taken
And the songs that we have played
That have all kept track, and followed back
The love that we have made
Now their spread out on the surface
We can try to congregate, it's not to late
To believe that we can have it all again

Brick by brick we can build it from the floor
If we hold on to each other we'll be better than before
And brick by brick we'll get back to yesterday
When i made your body shiver and when you took my breath away
Took my breath away


Dags att tänka på refrängen..

Sista dagen i Norr då och jag försöker komma på ngt vettigt att aktivera mig med. Det händer inte mkt i denna stad, så när älsk är på jobb vandrar jag mest runt, fryser lite och tappar bort jycken i snön. Kändes aningen vemodigt att boka hembiljett förut.. 60 mil är fan ingen piss i missisippi när man saknar någon. Men jag ska väl bli miljonär snart och köpa mig min lilla hästgård hade jag tänkt, då får damen bara gilla läget och bosätta sig med mig. Tänkte nu gå ner och se om jag kan muta karln i huset med lite ost och kex så jag har någon att fika med.

Var ute en sväng och hälsade på Stegga och Stina som var pratglada och snällskapssjuka.



Finaste karln i stan <3




Söderhamn och sånt

Igår spontantrippade jag och Emma till Gävle för att shoppa. Shoppa vad? Sexleksaker! Varför? För att hennes hund ätit upp hennes. Och tydligen finns det inte leksaker av den sort i lilla Söderhamn. Kom fö fram till en mycket nyttig slutsats gällande Söderhamn häromdagen: har helatiden tyckt att jag inte hittar här, tills jag insåg att det beror på att det inte finns något att hitta till. Men livet på landet är trots allt ganska fint. Dricker mest kaffe och tittar på när hunden får dampryck och drunknar i snön. Och väntar på att hon den där ska sluta jobba om dagarna förstås. Fast just idag blir det inte så mkt väntande, tar med mig Ulle och får på bio istället. På den där bion som har stängt varannan dag och visar en film om dagen.. totalt fyra filmer i veckan. Herrejisses, kommer att uppskatta utbudet i Göteborg när jag kommer hem igen, när nu det blir.

Auf wienerschnitzel!

oar

Återupptäcker gamla låtar. Lite oar sitter alltid fint såhär på kvällskvisten.


Retard

Nedanför följer Wechslers värderingstabell som ger en uppfattning om en persons intellektuella nivå i förhållande till befolkningen som helhet.

Under 69: Mycket låg - Ca 2,2 % av befolkningen

70-79: Låg - Ca 6,7 % av befolkningen

80-89: Under normal - Ca 16,1 % av befolkningen

90-109: Normal - Ca 50,0 % av befolkningen

110-119: Över normal - Ca 16,1 % av befolkningen

120-129: Hög - Ca 6,7 % av befolkningen

Över 130: Mycket hög - Ca 2,2 % av befolkningen


Nämensåatteh.. Man kanske skulle sysselsätta sig med lite iq-utvecklande aktiviteter och göra karriär som mensabarn? Eller.. Jag tror att jag går ut och leker med hunden i snön istället. Verkar mycket roligare.

Pensionären

Ligger på golvet, studerar taket och tycker att livet är allmänt tråkigt för tillfället. Min kiropraktor konstaterade nämligen mild skolios och satte upp en massa dumma regler för vad en inte får göra. Inget städande/dammsugande, ingen träning, inget sex.. Men värst av allt var nog följande: förbjudet att sitta i soffa/fåtölj! Skojar hon!? Vad fan ska man då göra hemma om man varken får städa eller slappa? Nej, nu är det dags att hämta en ny ispåse. Och i afton trotsar jag och beger mig på bio/middag/afterwork med kollegerna från Länet. tjolahopp!

Photosession

Mästerfotograf Micha har varit i farten. Tackar och bockar! :)






What it is to burn



Finch rycker fortfarande i känslonerverna.
Bra skit! Nostalgiskt skit!

RSS 2.0