Undiscovered

Ibland känns det som att livet är en evig väntan. Väntan på besked, väntan på att folk ska bestämma sig, väntan på något bättre, väntan på sommaren samt den eviga väntan på csn. Idag har vi iaf fått besked om att ett hyreskontrakt ska skickas runt halva sverige för påskrifter så att Ralexanta äntligen kan påbörja byggandet av sitt imperium! Då kan vi stryka en grej från väntelistan. Känns helt sinnesjukt bra!

Det som just nu oroar mig mest är väntan på remissen till sahlgrenska, att få nålar intryckta i ljumsken låter inte som det skönaste man kan sysselsätta sig med. Men jag längtar, för jag vill ha provsvar och få höra att allt är okej. Det kommer att vara okej, det finns inget annat alternativ! Jag vägrar fler konstiga sjukdomar from nu! Uppfattat? Bra.

Igår blev jag stoppad av en liten alkad snubbe som stank sprit när jag var påväg till pop. Den lilla alkoholstinkande herren bad om att få läsa en dikt som han just skrivit. Eftersom han såg ensam ut och jag inte hade något bättre för mig medans jag väntade på spårvagnen bestämde jag mig för att ge honom ett par minuter av min tid, enbart för att jag tyckte synd om honom. Det sjuka var att det verkligen gav mig något. Texten han läste upp sådde verkligen ett frö av visdom i mitt medvetande. Att visdomsord från en människa som av samhället enbart ses som slödder kan göra så stor skillnad är verkligen inget man förväntar sig att uppleva sådär på en torsdagskväll. Sen att jag inte hade velat umgås med en person av den karaktären är en helt annan femma. Men tack, vem du än var, för att du knuffade in mig i nya tankebanor.

Nu behöver hunden ett bad, sen är det min tur. Ikväll blir det fullt ös för att ta igen de senaste helgernas vita lördagar. Vi ses i dimman!

Pink and Black

Idag spirar vårkänslorna. Har varit ledig, spelat en massa gitarr och gått på offroad-äventyr med hunden. Inte alls vad jag borde ha gjort helt enkelt. Min diciplin är lika med noll! Borde ha pluggat och städat hela dagen, men hur kul är det på en skala? Speciellt inte när solen för en gångs skull är närvarande och kreativiteten infinner sig. Har börjat jobba på den där utlovade balladen.. och fick genast beställningar från fler håll. Alex, du ska få din födelsedagssång lagom till augusti, jag lovar! ;) haha.

Har en massa bubblande känslor inombords som inte riktigt går att uttrycka i ord. Om någon har en amperemeter får ni gärna komma hit och mäta spänningen, det är laddat vill jag lova! Men jag gillart :) Förövrigt ska jag bli moster! All cred till syrran och Emil som lyckats producera fram ett litet liv, men fan vad galen ungen kommer bli av att växa upp med dem. Jag har iaf hittat en butik som säljer elgitarrer anpassade för barn, så kommande julklapp är redan klar och de stackars föräldrarna kommer att få ett ljudligt helvete om ett par år! Men jag känner att det är min roll som flatfadder/moster att lära ungen lite punkrock och köpa miniconverse. Det är aldrig för tidigt för att ha rätt stil!

Nu blir det matlagning för hela slanten, sen middag när damen ett par dörrar bort behagar att komma hem från jobbet. Åh, jag längtar tills jag får sätta tänderna i lasagnen! Kalla mig katten Gustav eller något. Ost är min största passion. CHEEEEESE <3

Uprising

Det är väl klart att det ska blåsa kallt hela helgen, för att sedan bli någorlunda bra väder så fort vardagen drar igång igen. Men jag klagar inte, har haft en sjukt trevlig dag i skolan och vi fick lära oss en massa branschnyttig info. Ser faktiskt tom fram emot morgondagen bara för att få åka dit igen, vad hände där liksom? Jag som var så jävla skoltrött och aldrig mer skulle plugga. Men det hjälper väl med sjukt motiverande lärare och en del trevliga klasskamrater. Att jag sedan är en utav endast två tjejer i klassen är en helt annan sak. Och att båda tjejerna inte kan vara straight med tanke på utbildningens inriktning var ju ingen högoddsare.. Men varför inte spä på de förutfattade meningarna? Det skulle ju vara dumt att ens ha EN heterotjej i klassen.

Nej, nu tar jag resten av eftermiddagen till att ta hand om mig själv. Hemma-spa deluxe ftw!
Tänker kasta mig i badet och filosofera över vad det är som gör att flator drar sig till arbeten som kräver blåkläder. (Fast jag säger inte att det är osexigt direkt.)

...

Hur kan en dag som började så bra fortsätta att kana utför? Är nog alldeles för trött för att vända på steken, tar igen det imorgon! Jag är iaf otroligt imponerad över hur mycket av elläran som faktiskt gick in i mitt huvud idag. Snart är jag nog näst intill elektriker, serre! Någon som behöver mäta spänning, resistans eller ström? Jag fixar't!

Förövrigt måste jag lära mig att sluta dagdrömma så intensivt. Var helt stensäker på att jag åkte buss, men när jag hoppade av i brunnsparken tyckte jag helt plötsligt att det kändes konstigt. Vände mig om för att titta på fordonet och upptäckte att jag åkt spårvagn. Totalt lost! Till mitt försvar tog jag faktiskt bussen från Torslanda, glömde bara bort att jag bytt till vagn vid vårväderstorget för att ta mig in till stan :PWhat if you're making me
All that I was meant to be?

RSS 2.0