B-day

Folk har frågat vad jag vill ha i present.. Nu har jag äntligen kommit på det!


Jag vill ha:

Jessica Alba, det är ALLT jag begär!

Alternativt:

Scarlett Johansson
Tack på förhand!

Man kanske skulle öva sig på att sova nu? Jadå, godnatt!

Natt natt!

Halv fyra. Serre, lära sig sova kanske? Fast å andra sidan, det är väl nu miss i nassen när alla andra snarkar som jag alltid funnit min tid att tänka fritt. Och aldrig låter musik så bra som runt den här tidpunkten. Det är lite värt.

Snart fyller jag år och jag har åldersnoja deluxe till och från. Känns som att man borde göra ngt med sitt liv innan man fyller 25, vilket innebär att jag då har två dagar på mig. Lycka till! Någon därute med en genialisk sista minuten masterplan åt mig? Hepp, ente det ente.. Fast för tillfället är jag rätt nöjd ändå, så det gör inget. Gillar känslan av att äntligen ha landat i sig själv, på riktigt. Det är inte förän nu man förstår hur fel man hade när man bara för ett par år sedan trodde sig veta allt. Nu vet jag iofs nog inte ens vad jag filosoferar över längre.. Borde se till att få lite sömn så att jag slipper vara sådär söndrig på jobb ännu en dag. Åh, jag längtar nästan lite efter kaffemaskinen och mina fina kolleger!
Och här kommer en fullt påklädd bild.
Jupp, den är till dig K-S! ;)
Kolla, har tom mössa.. Jag blir inte sjuk!! :)


The heart of life

Det första kvartalet av 2011 har knappt passerat och det känns redan som att det har gått flera år. Helt plötsligt var det så sjukt mycket som förändrades på en och samma gång. Jag, känslor, tankar om livet, människorna i min omgivning och framförallt vilka det verkligen är som spelar någon roll. Har bäddat ner mig i soffan med Såft som soundtrack, tända ljus, en kelsjuk jycke inom räckhåll och filosoferar nu över precis allt och ingenting samtidigt.. och inte blir jag klokare för det. Dock inte dummare heller. Däremot tror jag att jag kärat ner mig i Tyler Hilton. Ordentligt. Igen. Japp, så är det definitivt!

Sink into me

Well, I'd like to see our roles reversed To watch you hang on every word I'd like to see you have your way I keep my grammar well rehearsed Correct each stutter, every slur Come on and have your way with me Come on and have your way with me I'd like to be a note the kind You could sing but don't because you're shy That way I'll live inside your throat And aim for every word you spoke

Ranta tar tag i sitt liv Pt. 1

Har varit sjukt effektiv sen jag kom hem.. Diskat, städat, lagat mat.. till idag och imorgon.. Städat ena badrummet och fått väck alla äckliga sminkrester (som verkligen inte är orsakade av mig) från handfatet, städat lite och sedan diskat igen. Har tom äntligen fått iväg brevet till byggnadsbolaget (jag är sämst i världen på att få breven hela vägen till lådan) och fått sålt mitt felaktigt inköpta ljudkort. Hade även ett långt, djupt och förtroligt samtal med jycken = jag pratar och han lyssnar/tittar på mig som att jag är totalt blåst.. vilket i många fall stämmer. Typ som i matlagningsfallet:


Jag tror att jag har salladskyckling i frysen och bestämmer mig för att en kycklingsallad skulle sitta fint, det visar sig dock att det var kycklingkebab, så resultatet blev ngt som jag antar kan kategoriseras som en kycklingkebabsallad, eget hittepå! Dock liknar de sk kycklingkebab-bitarna mest missbildade nuggets och smakar ungefär därefter. Så jag pillar bort alla bitar och har helt plötsligt en ganska tråkig pastasallad. Hittar en burk tonfisk och kör ner den ist, tsm med en egenkomponerad vitlöksdressing med ett stänk citron. Voila, efter många om och men har Ranta lyckats med en helt okej tonfisksallad.. fastän den hann byta skepnad och kategori oändligt många gånger innan den var klar. Men så kan det gå! Gott var det!


Nu har vi tänt ungefär tusen vaniljdoftande ljus och ska krypa ner under filten och mysa resten av kvällen. Ibland undrar jag vad jag hade gjort utan mitt djur. Han är verkligen kärlek i en pälsförpackning!

RSS 2.0