Nämensåatteh..

Hejdåe! :D


Frågor på det?


120118

5 dagar kvar! FEM JÄVLA DAGAR KVAR!! Fattar ni?! Nej, ni fattar inte..

Det är sol, bad, drinkar, jeepturer, kameler, hästar och ridning i de spanska bergen, några drinkar till, en morgonjogg i behaglig värme, una cerveza por pavor! Och innan planet lyfter blir det lite mys i Eslöv med världens finaste Hugo. Det är precis, exakt och absolut just vad jag behöver.

Känner mig sjukt sliten.. Och för tillfället även bakfull. Fast det sistnämnda skyller jag på KS (är man äldst så bestämmer man och då kan jag tycka att det är ens broderliga plikt att berätta för mig vilken ofantligt dum idé det är att dricka öl långt in på kvällen när jag börjar jobba kl 6 följande morgon.. Men det är bara min åsikt.) Hursomhaver var det en väldigt trevlig kväll, trots att den mest påvisade vår uppenbara inkompetens gällande filmkunskap. Fick 8 rätt av 29 möjliga och blev därmed näst sämst.. Men de som kom sist i quizet fick som tröstpris vars en gratis drink i baren, varav det kändes som dubbel förlust att komma just näst sist. Men ölen, som vi snällt fick betala själv, var iaf fruktansvärt god. Annat än vad man kan säga om den som serverades på babar.. Fyfan vad jag är klar med billig blaskig fatöl. Det är ju tydligt att dagarna då man drack enbart för drickandets skull är över. Vilket på sitt sätt är jävligt skönt, men det var skoj så länge det varade. Nu ligger mitt fokus på en lite mer hälsosam vardag.. Imorgon är det jag mot rambergsvallen igen. Hoppas att min bakdel överlever det utan att protestera med lika brännande träningsvärk som sist.


Godjävlanatt!


120115

Började dagen med en två timmar lång promenad med jyckovic. Tänkte att om vi orkade gå ända bort till donken vid rambergsvallen så förtjänade vi en fikapaus. Sagt och gjort, delade på en cheese och en latte. Eller ja, dundee är inte särskilt mycket för kaffe.. Traskade sedan vidare över ramberget, till Coop och sen hem igen för att avsluta med en grym quinoa-haloumisallad. Så jävla gött!

Har bestämt mig för att göra alla lediga dagar till långpromenadsdagar, nyttigt för både kropp och knopp! Men nu är jag fan mör i arslet. Tänker spendera eftermiddagen med att kolla klart första säsongen av revenge.. Och njuta av faktumet att jag slog Sara i bowling igår ;)Maaaaat!

Nej men jag fortsätter väl på allra enklaste vis i mina redan inkörda överätningsspår och utnämner härmed 2012 till det, för min del, kulinariska året! Mitt nyårslöfte: ät mycket - ät gott! Hoppas att jag hunnit lägga på mig ett par kilo innan dessa tolv månvarv är över. Tills dess ska jag fan bara njuta.. Av mat. Träning och god mat! Nu blire gryta!


Tjugohundratolv

Mitt 2012 hittills, i bilder.. Verkar mest vara en massa mat och promenader? Då kan man ju dra slutsatsen att jag borde vara både mätt och välmående. Om det ändå vore så väl.. Ligger alldeles utslagen i soffan efter att ha haft feber till och från i ett par dagar. Och hungrig som en jävla gris är jag, men orkar självklart inte gå och fixa något. Tycker nog att älskling borde tycka bra mycket mer synd om mig än hon gör. Var är mamma när man behöver henne?


120107


Work it bitch!

Igår hade vi någon form utav workout-dag hemma hos oss. Det började med en långtur till hundrastgården, så att både vi och djuret fick en chans att röra på fläsket. När vi sedan kom hem körde vi lite träning inomhus.. Eller ah.. I ärlighetens namn var det nog så att älskling var skitduktig och körde ett entimmes pilatespass, medans jag låg och mös under en filt i soffan och växlade mellan att slumra till och heja på. Men jag kände mig väldigt delaktig!

Nu blir det jobb hela natten, fram till 0700. Kom och hälsa på vetja!


It's alive!

Bloggen är inte död, den lever! I allra högsta grad! Det råkar bara falla sig så att den på senare tid haft lite problem i kommunikationen med sin närmsta auktoritet. Ledningen har varit alldeles för trött, lat, utarbetad, tankspridd eller upptagen med mer virila nöjen (plats för fria tolkningar) för att hinna delegera sin tankeverksamhet till bloggen, som i vanliga fall får stå för kanalen vilken förmedlar dess skrivna ord. Men det är inte meningen att ni ska känna er försummade. Vi försöker sköta det hela på lite mer regelbunden basis framöver. Okej?

Med det sagt kan vi alltså gå vidare i dagordningen. Världen snurrar fortfarande. Visst gör den? Och ni mår bra? För tillfället känns det lite som om det är all work and no play för min del. Men det kommer att klirra fint i kassan. Längtar som tusan till semestern om tre veckor! Sol, bad och billiga drinkar.. Lovely!

Förövrigt är jag sjukt lycklig över att äntligen ha min älskling på hemmaplan. Allt är så mycket roligare när man är två. Tom att diska/städa/tvätta känns lättare när jag vet att hon är i samma rum som mig.

Nu stämplar auktoriteten ut för dagen. På återseende!


RSS 2.0