Tråkmåns

Har kommit till en punkt där energin börjar ta slut och berget av saker som kräver min fulla närvaro och engagemang bara växer. Vilket innebär att jag nog borde ta och låsa in mig i min lilla bubbla och bara slösa energi på det som är viktigt, det jag kan förändra och det som faktiskt är akut.. istället för att försöka orka med att fika med vänner, festa om helgerna och göra en massa diverse grejer som för tillfället skänker mer ångest över att jag inte gjort det jag ska, ist för glädje. För vad är poängen med att göra roliga saker om man inte riktigt kan vara där mentalt och njuta av det? Jag vet precis vart jag vill och tänker nu lägga fokus på att hitta den rätta vägen dit.

Så, jag ber redan nu om ursäkt för den omedelbara framtidens kommande asocialitet från min sida.

Härmed hänger jag mig åt musiken, arbetet och mig själv.
Det händer att jag tröttnar
på att vara så jävla stark

Då tar jag fram min maskeraddräkt
och klär ut mig till mig själv

Längtan..

Jag har sånt sjukt musikbegär! Skulle kunna limma fast gitarren i mina händer.. äta, sova, duscha och leva med den där i flera dygn. Jag vill hänga med lotta i studion. Jag vill tillbaka till fyllejammet på världens bästa bröllopsfest, jag vill återuppleva alla mina fina vänners releasepartyn, spela gitarr i parken, få världens bamsekram av chrille och höra henne berätta om spelningarna i kanada och på island.. och dricka öl och diskutera livet och sedan skriva en låt om det. Vill få dricka rödvin i hästvedas djupaste skogar och improvisera med tre gitarrister och en rappande Melinda Wrede ännu en gång. Vill få förbanda till Salem i Simrishamn en gång till, droppa dumma lines på scen.. hålla andan och brista ut i glädje när det gick hem. Vill få stå på trumpodiet, med ena foten på baskaggen och dra ett solo tillsammans med världens bästa Sloph. Och så vill jag självklart ha sommar och popkollo!! Igen och igen och igen..


Kan det möjligtvis vara vårkänslorna och den avtagande sjukan som talar?
För ett tag sedan skrev jag om ett par vänner och bekanta som skulle ha premiär för en dokumentärfilm: Jag är min egen Dolly Parton. Well, klockan är kalle.. igår var det tydligen dags! Går på folkets bio. alla som är något musikintresserade bör se. Och alla som inte är det bör se för att det handlar om några utav de bästa damerna och deras liv. Jag ska definitivt bege mig och ta en titt så fort jag får tillfälle!


Som ett litet smakprov kan man ta en kik på uppträdandet hos skavlan igår:
http://svtplay.se/v/2355304/skavlan/del_9_av_13

Spola fram emot slutet :)

Saker man finner på youtube

Took a trip down memory lane.. Fann att jag nog inte är fullt frisk, men förmodligen har haft jävligt roligt genom åren. Har legat och skrattat som fan i sängen.. fast förmodligen är det bara jag som tycker att det är kul. Ser lite ut som en idiot, fast det skiter jag i :)


Ett stycke dans med Getrud hos Emma, bästaste Sushi!
Notera: utförs i fullt nyktert tillstånd.Eller kanske en liten sång som jag och Empa komponerade inför Annas 26-årsfirande.


Och den här.. haha
Hur fan såg vi ut?
Hur fan spelade vi?
Vad sysslar vi egentligen med?
Äsch, jag bryr mig inte. Det var fina minnen, vi hade jävligt kul och det var jävligt längesedan.
Den bjuder vi på!

Utöver detta finns det filmer då jag leker prickskytt och med en gaffel ska kasta skinka i ögat på empa, hänger i parken med finaste Malmö-tjejerna eller gör årets sämsta fyllejamsession, skriver en sommarplåga och spelar GH med Sandra. Men en del saker bör man nog hålla för sig själv, eller åt de som är bra på att snoka.


Nu ska jag ge mig på att dricka kaffe för första gången sedan i måndags och hoppas på att jag överlever med magen i behåll. Wish me luck!

Sängsnack

Idag är en dag då jag totalvägrar att gå upp ur sängen.. inte på det deprimerande sätt man kanske kan tänka sig när man först läser meningen, utan mest för att det är så otroligt skönt att ligga och gosa ihop sig med kuddarna och drunka mellan duntäckena. Att ligga här, filosofera, dagdrömma och lyssna på musik är det jag vill göra precis hela dagen. Men men, livet kallar. Får väl gå upp, slänga mig i duschen, krypa in i min otroligt sköna teddy-onepiece och knalla ner till tvättstugan. Har legat hemma sjuk hela veckan utan att få njuta av min björndräkt, vill inte besudla den med hemska feberkallsvettningar.. men nu är jag nästan på banan igen, så nu åker den fanimej på!

För tillfället har jag bytt ut min maniska Tyler Hilton-hysteri mot en viss förkärlek till Ron Pope. Omväxling förnöjer har jag hört!

Falling For Me

Alltså.. snart måste jag komma över min Tyler Hilton crush.. eller, det kan nog få vara så ett tag till. Han är ju bara för jävla bra, sådär mysigt bra. Gotta love him!RSS 2.0