Liten lördag

Igår hade jag en galet bra kväll på jobb, kom hem och hade vunnit presentkort och avslutade kvällen med vin i goda grannars sällskap. Idag slog jag gårdagens personliga rekord på jobb, vann biobiljett och landade sedan hos den där karlen i grannhuset som har bästa soffan/tvn/ljudet för filmtittande. Gött mos! Men då undrar jag, vad f a n hände där? Jag är en vandrande olycka som aldrig någonsin har tur eller vinner ngt.. Kan det vara kontinentalplattorna? Eller kan det bara vara så att jag är awesome? I vilket fall som gillar jag läget!

Maybe

Klockan är alldels för mycket, alternativt lite.. Har inte ens någon koll längre. Såg nyss Definitely, Maybe. Filmen började helt okej, för att sedan bli ganska bra, efter ett tag sög den, blev skitbra, tappade det och blev kass igen, men räddades totalt av slutet.. Vilket ledde till att jag nu är tok-kär. Definitivt! Kanske..

Nu är dock den stora frågan:
Att sätta på en kanna kaffe eller bege sig mot sängen?

Tough one! Testar att dygna för att räta ut fnurran på dygnsrytmen.. Kan vara värt ett försök. Hittar ni mig sovandes i någon buske är jag tacksam för hjälp och hänvisning till duntäckets trygga vrå.

God morgon Sverige!

ABM

Härmed startar jag (och går med i) stödgruppen ABM (Anonyma Broccoli-Missbrukare). Utnämner även mig själv till ordförande och tänker i förebyggande syfte äta upp allt grönt i frysen för att minimera risken för återfall. Behöver du stöd, känner du någon som lider av LBM (långvarigt broccolimissbruk), eller vill du visa din support genom att bli stödmedlem/styrelseledamot? Hör då av dig till ABM@WeShallOvercomeTheBroccoli.com

Är färdigjobbad för den här veckan och även totalt färdig. Film, chips och totaldeck i soffan står på schemat!

Välkommen åter.

Awakening

Har hittat alldeles för mycket bra musik för att få någon sömn inatt! Kände mig lagom söndrig när jag vaknade imorse, höll på att slumra till under valvakan och ville mest lägga mig och sova i en buske medans hunden sprang runt som en skållad, men mycket lycklig, bäver under den nattliga promenaden.. Men sen kom Emma med ett låttips som väckte nostalgin och nu jävlar är filosoferandet på framfart igen.

Har spenderat kvällen i bästaste bodens soffa, kan man vara sådär kompiskär i en vän så tror jag nog att jag är det. Det är fina grejer!

Förövrigt överväger jag att förneka mitt svenska medborgarskap ett tag framöver och hävda att jag är precis lika mycket finländare som resten av släkten som förmodligen sitter och bastar och dricker koskenkorva på andra sidan havet. Seriöst, hur tänkte ni nu Sverige?

Man kanske skulle ta med sig mysfaktorn och musiken, krypa ner under täcket, krama kudden och drömma sig bort ett par mil norrut..?

Jo.. jag gör nog så!

Under och in.

-

Yeeeeeeez! Min aajfåån har äntligen kommit! På torsdag är det jag som, efter skolan, springer hela vägen till posten! Den ska få heta Ragnhild. Godnatt och sov gott kära Nokia, det var skoj sålänge det varade!

Och idag ägnar jag en extra tanke åt alla som förlorat kampen mot det oundvikliga alldeles för tidigt. Listan blir ständigt längre.. Nu tycker jag att det är nog med förluster för i år.
Against the grain should be a way of life
What’s worth the prize is always worth the fight
Every second counts ’cause there’s no second try
So live like you’ll never live it twice
Don’t take the free ride in your own life

Each day’s a gift and not a given right

Hurricane

När jag blir stor ska jag bli lika grym på att spela piano som Andrew McMahon.. och lika bra på att skriva med för den delen.
Suit up!

Vill sova som ett spädbarn, men är pigg som en tjackad gris.. what to do? Har för att fördriva tiden hängt med mina, för tillfället, bästa vänner: Stinson, Mosby, Scherbatsky, Aldrin och Eriksen. Vilket gäng! Kände att det blev ett bra avslut på kvällen med slapsgiving och chain of screaming då det är ungefär de två sakerna jag mest känner att jag behöver få utlopp för just nu. Att vuxna människor aldrig lär sig, ibland kan man inte annat än att förundras över hur segt den individuella utvecklingen faktiskt går för somliga. Shape up!

Fast här ska det varken slåss eller skrikas. Hade det inte varit så jävla mörkt i skogen hade en springtur suttit på sin plats för att förebygga den växande indignationen, det får väl vänta till morgondagen. Nu går jag till sängs med herr Fexeus och Fröken Törnblom istället.
Sleep tight!

Komboknas

Samtalsämnet är Risifrutti vs Mannafrutti. Alex ställer den geniala frågan, "Men vad är det som är skillnaden med Manna, det är ju hallon och blåbär och sånt på förpackningen?" Och får till svar att det är mannagrynsgröt och att risi är risgrynsgröt. "Men vad är bäst då, manna eller gris?" Sedan fick vi ha en snabblektion i vilka grötsorter det finns eftersom hon seriöst var ovetandes om att det fanns olika sorter.

"Hallå, snart ska vi välja!"
"Välja? Du menar rösta?"
"Mm..."


"Vi borde ju ha någon relation på fb!"
"Hmm, då kan du vara mitt barn eftersom jag alltid får plocka undan efter dig.."
"Sant, men då blir du mitt barn också."
"Nej, jag blir din förälder.."
"Jaha haha"

Dra åt helvete vad vi har skrattat åt allt som har blivit fel det senaste dygnet. Gillar att jag får känna mig smart med kombo, sällskapet sätter ribban!

RSS 2.0