Life's waiting to begin

Om det finns någon, någonstans, som sitter och skriver historier till gudarna, som i sin tur utdelas till varje individ och blir våra öden, varje människas förskrivna saga om hur livet kommer att te sig.. Då undrar jag ifall jag inte har hamnat lite fel. Jag var nog för sen till utdelningen, som till allt annat, och råkade få tag på någon annans ark. Till och från slås jag av känslan att jag är menad för något helt annat, jag måste göra en skillnad. Jag måste satsa stenhårt! Frågan är bara; på vad?

Var det någon som bestämde att det skulle vara såhär tänker jag bevisa att de hade fel. punkt.slut.

På jobbet går det tydligen bra iaf. Fick ett infall att läsa mitt julkort från ägarna vilket visade sig innehålla positiv feedback och ytterligare lite tjat om att jag borde skippa lumpen för att stanna hos dem :) Sweet att veta att man är uppskattad. På mitt förra arbete fick man inte höra någonting innan man sa upp sig. Inte förän då började ledningen undra "hur ska vi klara oss utan dig?". Att det ska krävas en uppsägning innan man får feedbackför sin insats är under all kritik, inte konstigt att de har de mest omotiverade medarbetarna man kan tänka sig.

Nu tänkte jag slänga mig i karet och utnyttja den tidiga klappen från julfrullen i tisdags. Det är alltså dags att förvandla badrummet till ett litet hobby-hemmaspa och bada bort den satans envisa förkylningen som slagit rot i mina arma bihålor. Bubbel och bodyscrub nästa!

RSS 2.0