Bang bang!

Idag var det ett gäng jazzare från skurups folkhögskola som lirade på Cyber. Dom spelade visserligen det mesta utom jazz, men var helt galet bra. Trummisen hade sånt jävla flyt, kontrabasisten var ashet, detsamma gällde gitarristen som var skitgrym.. men det hela höjdes av att de hade en sångerska som bara sjöng klockrena toner med sammetslen röst. Så nu har jag haft en fri tolkning av killbill-låten samt en jazzig version av dolly partons joline på hjärnan mer eller mindre hela dagen. Gaahd, den rösten. Jag hade kunnat gifta mig med henne bara för det!

Bang bang, I hit the ground..


Woho!

Klockan är typ mitt på morgonen och jag är på g som fan och är uppe och hoppar trots att jag somnade nästan lika sent som vanligt inatt. (Allt jävla koffein jag har hällt i mig kan ha något med saken att göra.) Jag är skitpepp inför morgonens trumlektion. Boom-padisch! Kommer säkert att vara stendöd innan klockan nio på jobb ikväll, men endå.

And so far, noll cigg till morgonkaffet. Yay for me!
image18

Choke on this

Gaah! Klockan är 01,57 och jag kan verkligen inte somna. Hade en chill dag på jobb idag, dock inte en enda het person som kom och shoppade.. ovanligt. Jag kommer på mig själv med att gå och vänta på att vakten ska komma förbi, tror jag har fått en enorm hookup på uniformer. Fast jag är ju dock inte ensam om det :P Het som fan är hon iaf.

Göran har ju dock lyckats övertala mig att verkligen ta på mig en klänning och gå på personalfesten, så nu är det helt spikat.. bästa argumentet var ju "Vi har haft sådan fest förr, då var alla tjejerna så fina i sina klänningar." haha, jag kan ju verkligen inte säga nej till ögongodis, gratis vin och fin middag. But on the other hand, who can?
 
Förövrigt finns det just nu en massa konstigheter som bör redas ut, fast jag kan verkligen inte sätta ord på ngt utav det. Känns som jag inte är kapabel till några sorters relationer, som inte är arbetsrelaterade, överhuvudtaget för tillfället. Och för en gångs skull backar jag för att säga hur jag egentligen känner och håller mig istället undan i den mån det går för att inte såra de det berör. Klurigt. Då får väl ingen som de vill?

I listen to you talk
but talk is cheap
And my mouth is filled with blood
From trying not to speak

Whatever, ett halvår kvar tills jag kan göra precis som jag vill.. Tjäna mer pengar, åka längre bort och få sprätt på den tynande kreativiteten. Tills dess håller jag ut, endast. Varken mer eller mindre. Fast livet har sina goda stunder. (höhö)

Please understand
This isn't just goodbye
This is I can't stand you

I'm dying,
I'm trying to leave

Plus 44, make you smile

Nytt, nytt, nytt! Nya kläder, ny musik, ny väska (okej, det var mest för att jag råkade supa bort den andra, men iaf) och nytt umgänge.

Utöver det var vi ju även:


            
  ny dator,                                                     ny gitarr                             och ny mp3spelare
image12image16image14


"So why the same old feelings?", you might ask..


The last time I saw you, you turned away
I couldn't see you with the sun shining in my eyes
I said "Hello" but you kept on walking
I'm going deaf from the sound of the freeway

The last time I saw you, you turned away
I couldn't hear with your voice ringing in my ears
Do you remember where we used to sleep at night?
I couldn't feel you, you're always so far away

The first time I saw you, you turned away
I couldn't see you with the smoke getting in my eyes
I said "Hello" but you kept on walking
I'm going deaf from the sound of the DJ

The first time I saw you, you turned away
I couldn't hear with the noise ringing in my ears
Do you remember where we used to sleep at night?
I couldn't feel you, you're always so far away

I don't, don't wanna take you home
Please don't, don't make me sleep alone
If I could, I'd only want to make you smile
If you were to stay with me a while


RSS 2.0