120206

Det är två dagar varje vecka som vi inte ska oroa oss för. Två dagar som ska hållas fria från oro och onda aningar. En av dessa dagar är gårdagen med dess misstag och bekymmer, dess fel och brister, dess smärta och plåga. Gårdagen är för alltid bortom vår kontroll. All världens pengar kan inte skaffa tillbaka gårdagen. Vi kan inte göra en enda utförd handling ogjord. Vi kan inte ta tillbaka ett enda ord vi sa.

Gårdagen är oåterkalleligt borta.Den andra dagen som vi inte ska oroa oss för är morgondagen med sina eventuella motgångar, sina bördor, sitt stora löfte. Morgondagen är också utom vår omedelbara kontroll. Morgondagens sol kommer att gå upp strålande eller bakom en molnslöja, men den kommer att gå upp.

Tills så sker har vi ingen del i morgondagen ty den är fortfarande ofödd.Det återstår endast en dag - IDAG.

Vem som helst kan utkämpa en dags prövningar. Det är bara när du och jag adderar börden med de här två förskräckliga evigheterna, gårdagen och morgondagen, som vi bryts ner.Det är inte dagens upplevelser som driver oss till vansinne. Det är samvetskvalen eller bitterheten över någonting som hände igår eller fruktan för vad morgondagen kan föra med sig.Försök därför att göra ditt bästa för att...

...LEVA EN DAG I TAGET


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0