The Dollycamp

Har ett par vänner, bekanta + en total främling som slängt ihop en film om deras liv som musiker under influens av Dolly Parton. Premiär 8 mars, lååååång väntan.. men det ska bli kul att se :)

De fantastiska kvinnorna bakom projektet:

Jessica Netteblad: Kvinnan bakom kameran, en bekant från musikergänget som jag så ofta drabbar ihop med under mina Malmö-visiter.
Cecilia Nordlund: Från banden The Souls, Monkeystrikes, Cilihili och Sunshine Rabbits. En totalt galen vän som bla driver låtskrivar-workshopen N0 Respect och är grundare av Popkollo Malmö. Sågs senast som nattgäst i Musikhjälpen.
Lotta Wenglén: Soloartist, musikproducent och även medlem i banden Sunshine Rabbits och det skenkristna countrybandet Up The Mountain. En fantastisk inspirationskälla och en fin och rolig vän. En utav mina förebilder!
Nina Persson: Behöver väl ingen närmre presentation? :) (The cardigans, A Camp (för de som totalt missat.)) Även hon en inspirationskälla.
Helena Josefsson: Den dära främlingen, så jag har ingen aning egentligen. Youtubade dock literann och hon verkar ha hunnit med en del. Dels som soloartist och som körtjej åt Per Gessle.
Kommentarer
Postat av: Bieber Girl

Hej ! Fin Blogg ;)

Kika gärna in min Justin Bieber Blogg ! ;)

Där jag skriver en novell om han, som jag har hittat på själv.

Många gillar, bloggen och berättelsen så jag hoppas att du ocskå börjar gilla och följa den !

Förlåt om du inte gillar sånt. Kram !

2011-01-02 @ 18:26:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0