29/9 -11

Såhär var det. En god gratis latte på uteserveringen på ett italienskt cafe/delishop/restaurang på söder. Servitrisen bjöd på choklad, lovade att komma ut och ta en cigg med oss senare och försvann in igen. Jag glömde nog nämna att servitrisen är en god vän. Sen satt vi stirrandes mitt emot varandra, fånleendes båda två. Hon frågade mumlandes ifall jag ville gifta mig med henne.. Jag blev precis lika nervös som alla som känner mig vet att jag egentligen är alla de gånger jag spelar tuff och självsäker. Svarade ja. Glömde fråga detsamma. Ringar gled på. Jill johnson gick förbi, varpå jag fick impulsen att fråga ifall hon hade lust att sjunga crazy in love för oss. Servitrisen kom ut igen och skrek nu, nu, NU!!! Vi ställde oss avsides för att ta en cigg. Hon rotade i vår påse och fann ett par champagne-flaskor och frågade: ska ni fira något? "Ja" får hon till svar.. "men vaaaad?". "Men vafan, jag såg att du ryckte med handen!!!", drar handen till sig, ger ifrån sig ett litet tjut. Halvskriker grattis. Kramar och säger att hon älskar oss båda. Hon blir tårögd. Älskling blir tårögd. Jag börjar skratta. Sen går vi hem till kusin Milla och poppar bubbel-flaskorna. Bra kväll. Jag är lycklig! Frågor på det?


?

Skulle läsa, fick sällskap. Jag har nu två frågor:

Hur fan lyckas man få en katt så rund?

Och vem har gett henne droger som resulterat i detta euforiska kelsjukerus?

I vilket fall som är det ganska trevligt med kattsällskap.. Är gött sugen på att skaffa mig en egen liten pälsboll!


-

Ibland är inte hösten så tokig iaf. Särskilt inte de gånger då man nyss halsat en latte och sedan ger sig ut på en mysig höstpromenad, med tillhörande lisfilosofier, i trevligt snällskap.
Staplegunned


En helg i bilder

Har haft en väldigt mysig och välbehövlig helg med min kärlek. Synd bara att "all good things must come to an end". Nu sitter hon på tåget tillbaka till sthlm och jag sitter här med en kudde som luktar hennes parfym. Tönt? Jotack, jag vet.. guess that's what love does to ya!Mysbrunch på hagabadets restaurang


Tog en trip till Naturhistoriska


Siamesiska kalvtvillingar
Saker man lär sig på museum ;)Det här var tydligen jag.. hmm..
Snygg tjej!


Glad kille


Sjukt nasty. Siamesiska tvillingar från 80-talet.. eller nåt åt det hållet.
Eftersom de inte fick besudla vigd mark genom att begravas konserverade läkaren istället de fullvuxna fostrena och donerade dem senare till museet. Helt sjukt!

Erase/Rewind

Egentligen skulle jag diska, men det var så mycket roligare att dricka kaffe och slösurfa.. fastnade i en massa gamla musikvideos av the cardigans och förundras över hur ung Mange såg ut på den tiden. Var jag så liten när de var stora? Att han hann bli "gammal" (förlåt) bara sådär?

Åh, vad jag saknar Malmö och mina fina kulturarbetare till vänner, eller musiker, eller vad fan man vill kalla dem. Vadsom låter lika flummigt i mina öron. Jag vill sitta på debasers uteservering med en öl i handen och lyssna på bot och bättring med Up The Mountain. Gå på releaseparty, stanna in på småtimmarna och fastna i någon sorts fyllejam (som alltid låter asgrymt while it's happening, men som ingen minns dagen efter).

Saknar även övriga vänner och familj i skåne. Det är tydligen en sådan dag idag! Lille 11:an, syster och mina fina homies. Usch, dags för trip söderut snart?Nu bjuder vi på lite naket med fina duschvänner.
Badankan Bruno och smygtjocke Hugo <3

Prosit!

So sick, so sick of being tired
And oh so tired of being sick


Sjuk som en kuk, eller hur man än väljer att uttrycka sig. Syster var här med svåger och bebis i släptåg i helgen. Lillkillen (Hugo, inte Emil.. som förvisso också är lillkillen i förhållande till vår ålder, men inte längre yngst i deras lilla trio till familj) hade lyckats dra på sig någon envis förkylning, trodde vi. Det visade sig ett läkarbesök senare att han förmodligen har en släng halsfluss. Men så ser man ett supersnorigt litet ansikte som ler mot en och åkallar uppmärksamhet och tänker "äsch, hans små baciller kan ju inte smitta". FEEEEEL!! Fyfan vad jag har fått lida för pussochkram-kalaset med den lilla bakteriehärden, men det var det värt! nästan iaf. Inte blev det heller bättre för att jag är en jävla idiot som inte förstår att man ska sjukanmäla sig när man inte mår bra.. och definitivt inte boka extrapass. Fy på mig! Men idag är jag iaf hemma.


Har spenderat dagen, helt i linje med mitt sedvanliga självömkande vid sjukdom, nerbäddad under en mysfilt i soffan och läst Bridget Jones´s Diary med Ron Popes senaste skiva rullandes i bakgrunden. Har även lyckats göra en kraftansamling och steka två pannkakor och kan, nog helt ärligt, säga att jag aldrig någonsin konsumerat så mycket te som under den gågna veckan. Har därutöver slösat ett oändligt antal onödiga minutvarv på att fundera över vem f-n det var som lånade min bok "kyssa sammet". Någon? En flatig, något erotisk, roman hade definitivt suttit på sin plats just nu. Är lite trött på att läsa om Jones´s eviga flirtande med Cleaver.. fast det värsta är den fejkade (och dessutom urdåliga) brittiska accent jag skapar i huvudet medans jag läser, bara för att boken råkar vara på engelska och jag råkar ha sett filmerna.


Är nu extremt rastlös efter att ha:
  • zappat igenom och varvat alla kanaler på tvn minst fem ggr, bara för att inse att det endast och enbart går skitprogram under dagtid
  • kollat på en omätlig mängd söta djurbilder (vilket lett till att jag skrivit önskelistor inför jul, som enbart innehåller en massa djurungar.. katter främst!)
  • och sedan råkat driva in på den mer frustrerande sysselsättningen att beskåda lättklädda bilder på min stört snygga flickvän.


Vad gör man nu då?

Får väl ta en promenad med jycken ner till coop och inhandla någon sorts mirakelkur så att jag kan bli frisk å det snaraste. Soppa ska vara bra har jag hört! Eller nej, nu ljög jag.. fan.. förlåt. Men det är det jag är sugen på!

Äsch, jag slänger in en toabild.. bara för att jag kan.

RSS 2.0