Aggro

I fredags kom jag hem runt 8 på morgonen efter att ha jobbat natt. Trött som en jävla gnu var jag, men kunde såklart inte somna.. Runt lunch när jag äntligen dragit igång sågverket och snarkade som en liten gris ringde det i telefonen, samtidigt som någon plingade på dörren.. Min vrede visste inga gränser och min första impuls var att slå sönder vem som än vågade väcka mig efter en hel veckas nattpass. Men icke, där stod kärleken utanför dörren! Blev alldeles förvirrad, dels på grund av nyvakenheten och även eftersom hon ljugit så bra och sagt att hon skulle komma senare under kvällen. Behöver jag tillägga att jag inte lyckades vara arg särskilt länge?

Helgen som följde har varit fylld av en massa mys, fika med gravidot, alldeles för mycket mat, besök på Sjöfartsmuseet, lite shopping och ännu mer mat. Note to self: jag måste lära mig att sluta äta när jag är mätt!

Nu tänker jag bara njuta av en massa värme och kärlek och mitt lilla "höstlov". Sjukt passande att just denna veckas jobbschema är galet slappt! :)

snyggfan <3

<3


Jadu, tänk om..Jo, jag håller med. Visst hade det varit FÖRJÄVLIGT!

Den som kallar mig lat..

Idag cyklade jag, ja CYKLADE, hem med 12 kg jyckefoder, två matkassar och en bal toapapper. Först tänkte jag att det nog är dags att skaffa bil.. fast sen insåg att jag får så sjukt mkt snyggare bakdel än de, som av bekvämlighetsskäl, sitter och låter arslet växa i bilsätet :) Det gick ju bra trots allt, tills jag kom hem och skulle lyckas öppna dörren till innergården och få in hela ekipaget, varpå jag smällde till benet med pedalen, rakt på blödningen, suklares! Benet har förövrigt gått från rött, till blått, till svart och nu till gult. Antar att det betyder att jag snart får tillbaka mitt normalfärgade ben? Känns lite som det leker regnbågsleken för tillfället.

För stunden är det tvätt och städ som är pågång, sen blir det jobb hela natten. Tror jag har drabbats av någon slags städnoja, har aldrig dammsugat och moppat så ofta som nu.. Men men, det blir ju fint och fräscht iaf :)


Snark

Vaknade alldeles för tidigt och förbannade mig själv över att jag inte kunde somna om, skulle nämligen jobba natt.. Vilket kanske inte är så käckt när man varit uppe sedan 8. Är dock rätt nöjd med att äntligen ha hittat någon sorts dygnsrytm som faktiskt låter mig sova om nätterna och skapar mer energi för produktivitet under dagarna. Borde hitta ett jobb som låter mig rulla vidare på den här rytmen. Till min stora lycka fick jag sms från chefen som undrade ifall jag kunde tänka mig att köra mellanskiftet ist, alltid är någon arbetsledare sjuk. Så tur i oturen, behöver inte tvinga hit herr blund igen. Dricker ist morgonkaffe i sängen innan tvättstugan kallar, med världens bästa sällskap.


Vem sa vad?

- Hur stort är det då?
- Kanske i dm i kvadrat..
- Hallååå, du pratar med MIG!
- Men 1 dm uppifrån och ner och en dm i sidled.
- Jaha, du menar tolv cm?
- Men lilla stumpan, en dm är tio cm!!
- Jaha, jag tänkte dussin - deci.

- Men innan jag får barn själv vill jag typ att en kompis *host* du *host* skaffar en som jag kan öva på..
- Du ska fan inte tappa min unge i marken!


Kung av klantarslena

Morgonen rullade på i sedvanlig ordning.. Gick upp, svor över att klockan var för lite, gav sängen en trånande blick, drack kaffe, åt frukost, gick ut med hunden, väntade på bussen (som givetvis var sen, som alltid på morgonen), kom till jobb, tog en latte, jobbade.. I en timme. Sen gick det utför. Lyckades trampa ner i en öppen golvbrunn och skada benet, så pass att jag inte kände att jag kunde slutföra arbetspasset. Det tyckte inte arbetsledarna heller. Dagen har därav spenderats i soffan med foten i högläge, slötittandes på dåliga tv-program. Men nu inväntar jag sällskap, som medtar flytande medicin. Det röda smärtstillande. Eller rödvin helt enkelt, om vi nu ska vara rak på sak.

Hoppas att ni har en fantastisk lördag.. Och att ni inte är lika halta och lytta som jag, klantarslenas konung!

Puss och kläm


Tuppe med uppen..

Att vakna och känna sig totalt klarvaken och färdig med sovandet 20 min innan klockan ringer är alltid lika kul. Särskilt när man vet att man sovit för få timmar. Speciellt när man ska upp för att jobba tio timmar. Och ypperligt gärna när alarmet egentligen var ställt att tjuta 04:00!

4:40 var jag och jyckovic ute på morgonpromenad och medans jag lyssnade till morgonfrosten som sprakade under hans tassar i gräset började jag själv fundera på ifall det är okej att börja använda långkalsonger snart? Fy satan vad det är kallt om morgnarna! Längtar redan till nästa sommar.

Senast jag var uppe såhär tidigt var när vi livdragoner skulle marschera genom Sthlm innan gryningen för att gå på julotta i HM konungens kyrka. Kungen dök inte ens upp. I don't blame him.. Jag hade gärna legat kvar i min varma säng på slottet!


Men dra åt helvete..

.. Hur jävla söt får man lov att vara!?


Kan inte riktigt avgöra om det har varit en bra eller dålig dag idag. Den har i vilket fall som varit väldigt laddad, på flera skilda vis, av många olika anledningar. Tänker nu sjunka ner i soffan med ett block och en penna, låta tankarna rinna ut i bläck, sänka pulsen en aning. Med ett bra soundtrack i bakgrunden förstås. Förövrigt saknar jag min kärlek som en jävla idiot.Perspektiv


I'm changing


Det är dags för lördagsmys!

Jaja, dagen efter och allt såntdär tjafs. Jag lyckades bli full som en kastrull på tre (TRE!!) glas vin igår. Är nog ingen större vindrickare, nej. Jag älskar iaf när man rajrajar på fredagar, då blir lördagen som en bakissöndag och därefter kommer plötsligt ännu en söndag till. Världens längsta helg helt enkelt!

Och någonting säger mig att kvällen kommer att bli jävligt bra! :)


Isud

Jag har theme-låten som ringsignal, jag har sett ALLA avsnitt (inkl de som ännu inte släppts i Sverige), jag leker med tanken att köpa två katter för att döpa dem till stinson och mosby och jag refererar ständigt till händelser i storylinen.. Ändå.. ÄNDÅ har jag lyckats missa international suit up day i år. Fy fan. Skam! Här sitter jag på tåget i en slapp farfarströja, hoodie och jeans. Jag kan ju lika bra lägga mig ner och dö. Eller så svidar jag om till en skjorta när jag anländer i Sthlm.. Ja, så måste det bli!

Nu ska jag fan äta landgång och ta mig en öl!


Mwahaha :)


-

Alltså ibland dundrar det fan bara till i hjärtat..
Jag ÄLSKAR denhär bilden.


Jag ÄLSKAR denhär kvinnan!

Tantmagneten..

Dam runt 60 jordsnurr kommer gåendes med en bricka..

Ranta: "Jag kan ta den där åt dig.."

Dam: "Tack! Gud vad gulligt av dig."

Ranta: "Ingen fara, ha nu en fortsatt trevlig helg" (självklart med ett riktigt stort serviceleende, ett sådant som får det att kännas som man säljer sig själv.)

Dam: "Tack, du med!" (smiskar till mig på rumpan och går iväg)

JAG MÅSTE SKAFFA EN NAMNSKYLT DÄR DET STÅR "Carolina" IST FÖR "Ranta"!!!

..så att alla gamla tanter kan sluta tänka "mmm, den där 20-nånting grabben är en riktig goding!"

Repeat!

Helgens themesong..I can rip you off, and steal all your cash
suckerpunch you in the face, stand back and laugh
Leave you stranded as fast as a heart-attack
All day, I think bad thoughts
I can break your heart at the drop of a hat
Stab you in the back, in two minutes flat
Screw your girl in the back of my Cadillac
I think bad thoughts

Morgonstund har guld i mund?

Jag har liksom gjort en grej av det här. Att gå upp på morgonen, ta på sig något mysigt, tända en massa väldoftande ljus, koka kaffe och njuta i lugn och ro en stund innan dagen drar igång. Har aldrig varit en morgonmänniska, men börjar finna det ganska trevligt med mina små stunder innan dagens bravader.

Då ska självklart några jävla parkarbetare kupera träden på innegården. På morgonen. Med motorsåg. Med en JÄVLIGT HÖGLJUDD JÄVLA MOTORSÅG!

Det är inte det att jag säger att ni inte ska sköta ert jobb, absolut inte. Jag har full förståelse för att någon halvrund gubbe på något kontor delegerat ut att ni ska väcka mig, inklusive alla mina grannar, just vid denna tidpunkt. Och det är klart att ni bara gör ert jobb.

Jag säger bara: om mord inte var straffbart..

Det är allt jag säger!

<3

I don't love the most beautiful girl in the world - I love the girl that makes my world the most beautiful..Det är de små sakerna..

De små sakerna. Vardagsgrejerna. Det är de som gör "det". Att ta en runda inom affärn på vägen hem, unna sig något litet, komma hem till en egentligen rätt så fantastiskt mysig lägenhet, röja undan, ta tag i disken, ge sig ut på en långrunda med hunden, ta en varm dusch, tända vanilj-ljus som sprider en behaglig doft i sovrummet, läsa en bok, ställa klockan tidigt för att hinna träna och ta en rejäl morgonrunda innan jobb, somna, drömma om sin kärlek. Det är de små sakerna som gör det <3 

...

Hade jag haft en gitarr nu så hade melodierna fullkomligt flödat ur mina fingertoppar, de skulle ha utfört årets exercis över greppbrädan, min själ skulle kännas lite mindre tillknäppt. Jag kan helt enkelt inte tänka utan ett instrument. Eller tänka, det kan jag. Ge mig en ekvation, ett världsproblem, ett logiskt dilemma: jag löser det! Men när det kommer till det här med att känna.. Jag känner mycket väl. Både lycka och smärta. Lyckan över att ha en helt fantatisk kvinna, som utav någon outgrundlig anlednig älskar just mig, alldeles villkorslöst. Smärtan över livets mindre åtråvärda detaljer som vi besparar detta blogginlägg. Men att kombinera dessa tu. Att tänka med känsla, att känna med mina tankar. Det blir bara ett enda stort jävla virrvarr av motstridiga komponenter i hjärnan, filer som varken kan sorteras eller arkiveras i systemet, primära och sekundära känsloyttringar utan något som helst samband. Och mitt i detta trassliga garn-nystan av tvetydiga impulser känner jag begäret att hitta någon sorts trygghet i vad jag vill. Vad jag behöver. Vad fan behöver jag?

Kan någon ro det här jävla tåget i hamn och sätta en gitarr i näven på mig? Här behövs djupgående egenterapi enligt konstens alla regler!

Ikväll ska jycken få ett bad.. Sen ska vi krypa ner i sängen och titta på de senaste avsnitten av how i met your mother. Det är nog det jag bhöver, egentligen.
 

 


High Five Motherfucker :)


Alltså..

Det finns ju de som har lite speciell stil när de gosar.. Alla har vi våra egenheter?


RSS 2.0