KÄRLEK!

Alltså, den här damen.. Henne ska jag gifta mig med. Hon är raktigenom kärlek och inget annat! I hennes armar ska jag få somna ikväll, och det finns fan INGET som gör mig lyckligare.


Meeeeen..

Jag saknar mosters lilla fetto! Elvan!!


En gång när jag fyllde 20..

En gång när jag fyllde 20 hade vi spelning som efterföljdes av en vild hemmafest, efter vilken det fanns en dam iförd endast underkläder fastkedjad i handbojor till elementet i mitt sovrum. Dock varken av mig eller för mitt nöje. Det var tydligen min kära trummis galna fylleupptåg som låg bakom det hela. Men innan den festen hade mina två närmsta vänner letat land och rike runt för att hitta en fysisk skiva (det här var långt innan spotify) med TBS som de skulle ge i födelsedagspresent åt mig. Dock fanns ingen renodlad sådan, men på en liten skivaffär på en mörk bakgata fann de en blandskiva där en utav mina dåvarande favoritlåtar med nämnda band fanns med.. Fast bonus-spåret, av Fall Out Boy blev en ny upptäckt för mig. Och den gick på repeat. Hela nätter. I flera veckor. Det är fan vad musik kan vara laddat med minnen.

TBS-låten?
Den här var det:
"You´re a touch overrated
You´re a lush, and I hate it"


Plikten kallar

Har en snarkande liten gris i min famn. Är inte det minsta sugen på att gå upp ur sängen och ge mig ut i stormen, som viner utanför fönstret, för att jobba natt. Men men, som rubriken säger..

Det positiva med det hela är att jag hört rykten om att min skönsjungande homowrestlingsmotståndare lär ha bakat lussebullar och smörkola med chokladsmak som jag tänker äta upp för att hålla mig vaken. Ljuvligt!Husmor talar

Alltså.. Hemmagjort te på ingefära, citronmeliss och rårörssocker. Så jefla gudt!

Sen är det iofs inte fel med ngt stärkande mellan varven heller ;) känner att mitt hälsorace svajar lite..?


Make lemonade!


Seg som kola

Nu har vi vart ute och rört på fläsket runt större delen av eriksberg/kyrkbyn. Borde dock ha hoppat benvikterna.. jävlar vad jag fortfarande hade träningsvärk i arslet! Men idag är det thanksgiving.. och då ska man vara tacksam har jag hört. Så nu är jag tacksam för att jag har sån satans öm bakdel, då vet jag nämligen att jag kommer att få en fruktansvärt snygg häck om jag fortsätter såhär!Om man är blöt och riktigt trött och matte inte bjuder på någon kudde funkar
uppenbarligen en halvt uppackad fotbollsbag som ett bra substitut.Och under tiden jyckovic återhämtar sig kan matte då läsa om kontaktövningar,
kommunikation och träning, så att hundfan kan lära sig att ordentligt be om,
alternativt hämta, sina jävla kuddar själv!

nuvole bianche

Jag ser så sjukt mycket fram emot året som väntar. Saker och ting går framåt, uppåt. Och på tal om att se uppåt så måste jag fan ta tag i att måla taket någon jävla gång.. Jävla Peter, han borde gett fan i att elda matbord i köket.. Eller lyssnat till reklamerna om hur viktigt det är att släcka ljusen! Men iaf.. jag älskar när lugnet infinner sig. När man kan glädjas och vara tacksam över allt som är bra. Och samtidigt ha förtröstan och lita till att det som kanske inte känns helt hundra, kommer att reda ut sig till det bästa. Jag tror att mitt självpsykologande gett sina resultat. Känner en viss acceptans och ro för allt som är och inför allt som komma skall, på ett sätt som tidigare varit mer eller mindre obekant för mig. Det är lätt att oroa sig över saker och ting, att gräma sig över misstag man begått, chanser man missat, mindre bra beslut som tagits. Men det är tamigfan lättare att andas när man väl är medvetet närvarande i varje stund och vågar njuta, tro och hoppas.. istället för att vänta på nästa bakslag.

Känns rätt gött att ha kommit igång med träningen lite smått igen också. Tänker beach 2012! Jag bara älskar alla desperata försök till att snabbt rätta till figuren någonstans kring början på maj, när folk insett att det snart är bikiniväder igen. Så jag tjuvstartar nu. Fast mest av allt är det för att gå upp i vikt, för att få känna mig piggare, starkare och friskare. Tycker att man känner resultat ganska snabbt, kanske de gamla rid/fotbolls/bandy/lumpen/whatever-musklerna som vaknar till ur sin slumrande dvala. Men det gör mig ännu mer pepp! Har kört överkropp idag och lär ta en joggrunda med jyckovic om en stund. Blir alldeles rastlös när jag sitter stilla och hungrig så fort jag väl börjat röra på mig.

Har varit ledig idag och har utöver träningspasset mest slappat och inte rört mig i många knop alls. Tänkte städa, fixa och inredningspyssla imorgon.. men tjuvstartade lite med grovröjningen och städningen ikväll. Så nu ser det ut som på följande bild hemma hos mig. Ungefär. Typ. Givetvis har jag ingen fjuttig fisknätstunnel och paddel på väggen.. Men annars är det ganska likt faktiskt. I stora drag. Förutom att jag inte har två våningar då. Och endast 45 kvm. Och ingen öppen spis, än, tyvärr. Men annars, ganska likt!

Don't feed the bad wolf

An elderly Cherokee Native American was teaching his grandchildren about life…
He said to them, “A fight is going on inside me, it is a terrible fight and it is between two wolves. One wolf is evil—he is fear, anger, envy, sorrow, regret, greed, arrogance, self-pity, guilt, resentment, inferiority, lies, false pride, competition, superiority, and ego.


The other is good—he is joy, peace, love, hope, sharing, serenity, humility, kindness, benevolence, friendship, empathy, generosity, truth, compassion and faith. This same fight is going on inside you, and inside every other person, too.” They thought about it for a minute, and then one child asked his grandfather, “Which wolf will win, Grandfather?”


The Elder simply replied, “The one you feed.”


Såatteh


Gleeked

Alltså jag är ju inte särskilt förtjust i varken Adele eller Glee. Men det här är fanimej genialiskt, så jävla bra mash up! Smärtan i rösten, blickarna, dynamiken.
Jag dör litegrann.Breaking Dawn

Haha, alltså jag ÄLSKAR Ellen!!!
Så jävla klockren :DJag tror jag har hamnat i fel blogg?

Juholts månadslön som partiledare motsvarar en statsministerlön, trots att opinionssiffrorna visar att förtroendet för partiet har rasat sedan han tilträtt. Vad är det som gör att han förtjänar den enorma månatliga transaktion som han får som lön för sitt arbete i ett parti som inte längre har något väljarstöd? Om Juholt skulle ha en hyra på 20 lappar i månaden, spendera 5000 kr på presenter till sin fru, själv shoppa för 15, handla mat för 10, ha övriga fasta utgifter på låt oss säga 15 och därutöver spendera 10 på övrigt/att roa sig, samt varje månad spara 20000 som en buffert för eventuella politiska misslyckanden som leder till arbetslöshet i framtiden skulle han fortfarande ha 49000 kr över varje månad! Och då är det ändå räknat på absurt höga utgifter. Helt jävla allvarligt, vet han ens om hur många barns skolgång och måltider som kan finansieras för den summan varje månad? Jag har ingen jävla aning, men han borde inte ens räkna på det, utan rätt och slätt skänka pengarna till mer välgörande ändamål. Det ser precis likadant ut hos övriga partier.. förutom C och V vars partiledare varken har mer eller mindre än grundlönen (vilken iofs också är ganska kraftig, men något ska man väl ha för att försöka styra landet).

 

Jag trodde att politiker var de som ville vårt land väl, de som ville styra oss till ett gemensamt välmående som fungerar för majoriteten.. sen är det klart att det alltid är någon som kommer i kläm. Men hur går man in i arbetet, med den grundtanken, utan att själv ifrågasätta om den lön man får inte bättre skulle kunna disponeras på annat vis? Är det berömmelsen det ligger i? Vill man bli kändis kan man väl öva upp sina färdigheter i ett instrument, ta en skådespelarkurs, prova lyckan i hollywood, eller bara vara med i någon dokusåpa.

Jag hade en dröm häromnatten, i vilken jag drog en lång monolog om huruvida partiledare förtjänar sina löner eller inte och utmanade dem till att själv sänka sin lön med 10-20tkr/månad beroende på inkomst. Varpå EN nappade. Den där enda är nog ändå långt ifrån fler än vad det hade blivit i verkligheten.

 

Skygglappar på och ge mig min eftermiddagskaka, nu ska jag ut och styra landet! 

 


In the arms of a woman

Okej, har samlat mig något sedan mitt förra tonårsutbrott i bloggen. Gick snällt och fint upp kl 4, jobbade, kom hem, gjorde om samma sak igen och har nu accepterat mitt öde.. dvs att resten av helgen kommer att se likadan ut. Njuter istället med ett glas rött, lite bra musik och fingrande på guran. Det var längesedan jag spelade alls. Det krävs en viss sinnesstämning för att jag ska finna det givande. Det händer mycket runtomkring mig just nu, och en kall och jävlig höstdag som denna är det enda rätta att slappna av och omfamna grubblerierna i lugn och ro, med tid för eftertanke och textförfattande. Det är trots allt svarta ord som fastnar bäst på pappret.. och jag fäster dem hellre där än att bära dem med mig kommande dagar. Jag tror att hösten gör sig påmind. Mörkret, kylan, distansen. Men jag ser ett ljus på andra sidan och inte fan är det något tåg.

Kvällen bjuder på Amos Lee.
Just detta spår har snurrat i mitt huvud större delen av dagen.-

Jag vill inte gå upp kl 4 inatt! Vill inte, vill inte, vill inte, villintevillinteVIIIIIILLIIIIIIIIINTEEEE!!!!!!

Så.. nu har jag fått det ur systemet. Känn medlidande. Order.

Iiiiiiiiaaaallafalle.. Idag har jag varit på fikaturné i nordöstra göteborg. Började med att det skulle bli fika i stan, men sällskapet hade visst glömt sin kaffebryggare på hemma. Sååå vi åkte dit och drack kaffe medans orden flödade om allt och inget. Rätt gött att bara få snacka av sig ibland. När det sedan skulle bära av hemåt råkade jag hoppa av hos min sjuke vän, som jag bestämt mig för att inte hälsa på pga smittorisken, och blev (i vanlig ordning) sittandes i hennes soffa långt fler timmar än jag planerat. Även där bjöds det på kaffe, vilket kanske inte bådar så gott för mina planer på att somna den närmsta halvtimmen. Men men, nu tänker jag krypa till kojs.. alldeles för pigg och lite smått bitter över att min sängvärmare, tillika kärlek, befinner sig på andra kusten av detta jävla avlånga land.

Så jävla bra


Vardagslyx

Min pappa, vars genetiska efterapning jag verkar vara, påstår att mitt midjeomfång kommer att expandera när jag passerar 30..

..jag börjar tro att han har rätt.


RSS 2.0