MH

Alltså nu är jag nykär igen.. i Melissa Horn! Det händer lite då och då. Herreminje vad jag önskar att jag hade ens en tiondel av hennes talang. Helt jävla fantastiskt!När jag slutar vara upptagen med att fundera över varför jag inte är född med någon vettig talang och har lyssnat klart på fröken Horn för dagen är det nog dags att plocka fram guran. Det är mindre än en vecka kvar till popkollo och som vanligt har jag knappt spelat alls det senaste halvåret, vilket leder fram till det sedvanliga panik-repandet sista veckan för att vässa skillsen iaf litegrann. Något måste jag ju kunna lära ut tänker jag. Vad fan lyssnar dagens ungdom ens på? Är det Justin Bieber som gäller i år igen? Isådanafall kreverar jag!"Jag har ändrat i mitt rum, köpt nya möbler
Och samlat damm på min gitarr
För allting jag skriver blir ändå för kort
Och allt som är bra med mig har jag förmågan att glömma bort"

...

img_2471 (MMS)

-


Pälskling

Alltså, ibland tittar jag på mitt djur och tycker bara att han är den allra finaste retarderade lilla pälsboll som jag någonsin skulle kunna få äran att dela min vardag med. Dessutom är han det i särklass bästa substitutet när älsko är för långt bort. Oavsett vem man delar säng med får man stå ut med snarkningar, att bli utknuffad och att de rullar på en i sömnen. Men vad gör det när det beror på kärlek?

Jag har barnvaktat, jobbat för mycket och sovit för lite. Om 5 h är det dags att kliva upp igen och försöka hinna med att städa innan jobb, så att stackarna som ska kolla på vårt hem slipper trampa runt i pinnarna som jycken så fint spridit ut över hela lägenheten. Han har tydligen en grej för plockepinn..

Godnatt!RSS 2.0