Bitterfittan?

Ibland förundras, förstummas och förvånas jag över somliga personers intensiva intresse av sina medmänniskors privatliv. Den bästa biten är nog den egenutnämnda rätten till en åsikt. Och visst är det just MIN åsikt som stämmer? Oavsett vem jag är eller vilken egentlig kännedom jag har om ämnnet måste ändå min bild av det hela vara den som bäst stämmer överens med verkligheten. För vem skulle annars jag vara, om jag inte fick lov att ha så många tankar om vad/hur andra gör? Inte kan man rannsaka sig själv, det går ju bara inte.

Save you from yourself,
before you start to deal with anyone else..

Fyrarmade gitarristen

Alltså..


Fel sida?

Vaknade imorse och upplevde att min säng var världens skönaste, så liggandes där under dubbla duntäcken iklädda sprillans nya sängkläder somnade jag om på 2 sek. Nästa gång jag vaknade var jag dock inte alls på lika bra humör.. drömde att jag slog sönder en vägg och skrek sönder mina kombosar. Dags för husmöte innan jag går bärsärkagång kanske?

Nu har jag och Dundan pälsat på oss som  f a e n  för att kunna leka i snön. Eller mest jag. Fast det var nog logiskt. Eller äcsh, nu vet jag inte vad jag tänker. Går ut och slänger en snöboll ist!

Chattvän

Haha, Sarah är lite exalterad och mycket förvirrad över vem som egentligen är hennes vän och vart tog chattvännen vägen?


Matmöte ftw

Om man vore så rund som man känner sig så skulle jag utan tvekan rulla ner för backen nu. Jag och Peggs gick loss i saluhallen tidigare idag. Det blev en massa ostar, kex, korvar, fyllda champinjoner, parmaskinka och serano, lite nötter, glögg och julmust. I runda slängar bidrog vi med halva tusenlappen till saluhallens ekonomi och begav oss sedan hemåt för ett av våra berömda matmöten. Mycket givande, mycket gott!

Nu räknar jag mest ner dagarna till nästa vecka. Jobbet är då slut och sedan bliver det en trip Norrut. Ska bli skönt att komma bort och pausa från bästkusten ett tag. Plus att jag vill åka pulka i hiskeligt många minusgrader! Och jag vet att jycken älskar att hoppa runt i snödrivorna i skogarna där. Är han lycklig så är jag också det.. Även om det sedan blir min uppgift att åtgärda frostskadorna när han kommer tillbaka med istappar på pungkulorna. Men men, vad gör man inte för sin kärlek?

Nejmensåatteh.. lite ostbricka på detta kanske?
Hade två nötter vid köksbordet imorse..
Finsällskap till morgonkaffet!
Ett stycke filosoferande snömonster <3

Fantastiskt!

En veckas jobb kvar nu bara, sen bär det ut på äventyr.. som vanligt. Skåne-Norrland-Småland är det som står på schemat. Kanske borde lista ut vad jag tänkt göra med mitt liv i vår också. Allt detta musikerhäng kan inte vara bra för mig, allt blir så flytande. "Det löser saaaaaj". Fast just nu tänker jag faktiskt låta de orden vara min ledfilosofi, det har fått vara flytande och flummig ett tag och jag mår bättre än någonsin. Det kanske är just det som behövs. Om inget annat finns det iaf för tillfället väldigt mycket tid över till fria tankar och musik. Och det gör mig lycklig!Och GRATTIS till bästaste grannen Larsson,
som idag fyller halvvägs till 50! <3Just the way you are

Nej men lite smörsång såhär på kvällskvisten kanske? Jag är lite kär i Tyler Ward.. Men bara lite!

Har haft matmöte, filmtittning och musiklyssning med Peggs idag och det slutade ungefär såhär. Romantisk komedi och kärlekslåtar alltså, varför plågar vi oss själv?


förfull, fullfull, bakfull.

Inatt när jag skulle sova var jag, kvällens mängd av brygd till trots, tillräckligt klok för att tänka tanken: "imorgon när jag vaknar måste jag påminna mig själv om att jag haft världens bästa kväll, så att jag minns att det var värt det!" Och det var tamejfan tur att jag mindes det när jag vaknade på morgonen, för det var inte direkt skönt att kliva upp ur sängen, fortfarande lite rund under tassen efter gårkvällens bravader och bege sig iväg på möte. Men det var värt det! Vår otippade partytrio slog nog alla rekord igår. Och stort tack till Alice för en grym klubb och en grym spelning. Och lika mycket tack till Mange för den grymma spelningen, men mest för att jag äntligen fick min efterlängtade bamsekram. Som sagt, att krama en karl stor som ett hus.. det är i en klass för sig.

Har haft en helt sinnesjukt bra helg och börjar på fullaste allvar fundera på vad jag egentligen gör i Göteborg när jag har så mkt och så många nere i Skåne. Får väl se vart tiden tar mig. Nu ska jag sova sönder min säng en stund! Det är behövligt vill jag lova!Hittade det här klippet på min mobil, misstänker att Anja är den skyldige..
Jag och Hanna.. eh.. jag vet inte.. fuldansar? Vi hade nog skoj!

Waddap!?

Idag är jag inte kaxig vill jag lova. Hade sjukt roligt igår, crashade en förfest hemma hos Emily och Lisa, som inte hade någon aning om att jag ens var i stan. Reaktionen blev ungefär: "Ranta står i hallen... Meh! RAAAANTAAA STÅR I HALLEN!!! Är du häääääär!?" Följt av en massa falsett-tjoande damer och pussar och kramar i överflöd. Jag har sveriges finaste, bästaste och snyggaste vänner. Utan tvekan! <3 Därefter blev det tomboy och tillslut gratis fyllekäk på heleneholm after hours och skjuts hem av världens bästa Haidar. Gud vad jag älskar Malmö ibland.

Mindre roligt var det dock idag när jag var tvungen att stiga upp för att bege mig mot Arena 305 och jobba. Det kom dock inte så många tjejer idag, eftersom två av banden spelade på en festival i Oxie, så vi chillade mest, repade lite, hade lite sångworkshop och så fick de som ville lära sig growla med coachning av Ebba från Darness Falls. Lite fnissigt, mycket coolt!

I afton bär det av till Debban för Alices klubb Everybody Gets Lonely Sometimes. Snäll som hon är skrev hon upp oss på listan, gratis är gott! Ser fram emot att få träffa Mange, som spelar i husbandet EGLO.. Det var inte igår och jag behöver en såndär bamsekram som man endast kan få av en karl som är stor som ett hus.

Det här kommer att bli en kanonkväll. I feel it! Dock kommer jag nog att vara mindre glad imorgonbitti när jag måste stiga upp ännu tidigare för att gå på popkollos visionärsmöte. Herrejisses, håll tummarna för att jag överlever helgen med armar och ben i behåll!Gillar lokalerna på Arena, känns lite nostalgiskt att traska omkring bland replokalerna.
The way I loved you


F.. f.. freeeedag!

Dagens började lite halvsegt efter en massa konstiga drömmar om demontanter, pensionärer med röda ögon alltså.. jag måste sluta se på skräckfilm! Men efter en promenix med jyckovic, x antal koppar kaffe och lite armhävningar slog överskottsenergin till. Så nu har det mest varit hopp, dans, skriksång och lek den senaste timmen. Min kombo lär tro att jag slagit i huvudet. Men det är lugnt, för jag vet att hon älskar mig ändå! :)

I afton bär det återigen av till Skåne för jobb med popkollotjejerna. Loves it! Ska bli kul att få se hur de utvecklats på den musikaliska fronten sedan sist. Utöver det gillar jag att jobba med tonårstjejer för att de är så jävla roliga. Var vi lika knäppa i den åldern?

Tänkte nu ta och städa badrummet från bagdad och sedan tvinga kombo att ha lite styrketräning med mig. Inte kan man gå runt hela livet och vara klen som en mus. Funkar icke!Den här ludna karln gör mina dagar.
Det är kärlek det! <3

Dagens


Seriöst, är jag den enda som missat Tyler Ward? Han har ngt den där karln..haha så jävla bra cover! Man blir ju alldeles lycklig.


Home

Dagens:
Videon kunde ju vart bättre, men det verkar som att för få har insett att denna låt är genialisk.. så utbudet är minst sagt begränsat. Just idag är musik sådär galet bra igen! Jag har på något vis tappat bort min passion för det hela, eller den har bara gömt sig.. för dagar som denna dyker den upp igen. Och jag skulle kunna dela med mig av minst femton låtar till. Och säkert skriva minst lika många själv. Fast det här får duga för ikväll.And it's not that I don't want to wait it's just that I can't bear to change
Wherever I go I'm wandering lost
Simple truths and circumstance, things that aren't about romance
Where-ever I go this still feels like home to me now

And I said I'd run 'til I'm standing in a cold driving rain
That don't need no one else 'cause I can hurt myself
I'm waiting on salvation that I haven't earned
I am fine, I am fine, this could be so much worse

Wait for me

Kan äntligen se golvet i mitt sovrum igen, det har lite sett ut som bagdad de senaste dagarna. När Peggs lade beslag på balkongrummet insåg jag helt plötsligt hur mycket grejer jag har. Jävla materialist! Ändå kan jag inte göra mig av med något. Alla gitarrer har ju ett emotionellt värde som pengar inte kan ersätta. Och resten av utrustningen är nödvändig den med. Ingen som har en replokal att skänka mig?

I mitt huvud är det dock fortf bagdad. Borde uppfinna en tankesorterande mackapär som kan ta hand om det där så att man själv kan lägga energin på vettigare saker. Återkommer när det är gjort, då lär jag bli rik!
Well I just strum the chords and sing the words
It's probably gonna get much worse
Before the sun decides to shine again
Well I turned 23 this past July
And all my dreams they seem to fly away
For reasons I don't understand

This is not the way
That I'd hoped to be
This is not the way

So if you'd wait for me
Come on, wait for me, I'll try
Maybe we'll find a simple answer tonight
If you just wait for me, I'll try

Hässlehåla

Jag önskar att man på något vis kunde spola tillbaka tiden, markera ett intervall och trycka på repeat, så att man kunde återuppleva samma vecka om och om igen. Denna vecka är en sådan vecka. Det fanns en sådan vecka i somras också. Och två i vintras. Oftast handlar de om musik och popkollo. Helt insane egentligen att jag ens får de här jobben. Alldeles för mycket betalt, ingen utbildning, feta förmåner, världens bästa kolleger och större egoboost kunde man nog inte be om. Dessutom är det så sjukt givande att jag skulle gjort det gratis utan att blinka. Fast tillslut skulle man ju tröttna på att återuppleva de där veckorna.. och höra samma låtar om och om igen. Coacha samma tjejer år ut och år in. Fast då önskar jag att man istället kunde snabbspola fram till nästa "världensbästavecka". Synd bara att mina önskningar aldrig slår in.

Nu sitter jag mitt emot ett konstigt par på tåget, ungefär i höjd med Kbacka. Är påväg hem för att försöka hinna till kvällens dubbla 25-årspartaj. Fast jag längtar lite efter kulturhuset i hässleholm redan. Sjukt grymt ställe! Och grym personal.


Handledarna flippade loss litegrann och slängde ihop en låt till tjejerna på ca tio min. Men det bjuder vi på, enjoy!


http://filekeeper.org/download/shared/Popkollo.mp3

Schleeeten

Carolina Ranta har inte bara en, utan två kvällar i rad, lagt sig innan två.. Innan tolv tom! Seriöst, det är värt att anteckna! Förövrigt är jag för trött för att klottra ner ytterligare tankar för tillfället. Imorgon bär det av till Hässleholm och morgondagens stjärnor igen. Sov gott!

Goder morgon!

Inatt blev det, som uträknat, alldeles för få timmar sömn. Mr Kinney & co fick hålla mig sällskap då jag egentligen borde ha snarkat som en liten gris. QAF alltså.. kan vara den bästa serien på åratal och ändå missade jag den när den gick på tv.

Befinner mig nu på tåget, som hade olagligt tidig avgång, mellan Göteborg-Hässleholm. Har rödsprängda svidande ögon, cement i huvudet och gäspar ikapp med resten av resenärerna som också valt att gå upp med tuppen. Men det är helt okej. Livet känns trots allt ganska fint. För sittandes här, sipprandes på min halvljumna latte, filosoferar jag mest över allt bra som just den här resan har att erbjuda.

När jag anländer i Hässleholm om två timmar blir det lätt briefing över dagens upplägg och sedan sätter vi igång att jobba med det jag älskar allra mest. Att lära ut musik. Känns sjukt bra! Senare under dagen ska jag hämta min nya sångmic och ikväll får jag äntligen träffa min kära jycke igen. Vi har haft en kort paus från varandra då min fot inte riktigt varit i skick för längre promenader de gångna dagarna. Men nu släpper jag honom inte ur sikte igen! Det finns få som har så mycket kärlek att ge som min lätt retarderade ludna vän.


Ibland..
Så händer det att jag blir alldeles förälskad i denna unga dam..
Men det är inget vi talar högt om.Ha nu världens bästa veckoslut,
det tänker iaf jag ha!

Puppy love

Om längtan och saknad kunde äta upp en inifrån skulle jag vara ett tomt hål ungefär vid den här tidpunkten. Vilken tur att det inte är så.. men usch vad jag längtar! På onsdag, då äntligen! Det är alldeles för långt tills dess. Jag ska kramas och pussas och klämma sönder. Sen ska vi mysa hela kvällen, som bara vi kan. Tills dess bör jag nog försöka få lite sömn så att det blir ngt vettigt av morgondagen. För imorgon blir Peggs göteborgare! :)

Klantarslet.


Det som inte dödar härdar, eller hur var det?
Hur som helst känns och ser det redan bättre ut. Imorgon dissar jag krycksen. Det var ju faktiskt lite gubbvarning på den!

RSS 2.0