Let's make a baby.

Jag och min kära kombo har bulle i ugnen.. eller bullar. Bokstavligt talat, kanelbullar that is. Finns inte så mkt annat att sysselsätta sig med en regnig jävla höstdag som denna. (Någon mer än jag som lagt märke till att jag svär som fan?)

Av någon konstig anledning har jag fått för mig att det alltid regnar i göteborg, mer än i malmö iaf. Idag är verkligen inget undantag. Efter en liten promenix från samantha över kullen till kiosken och sen hem igen var man ju dyngsur, som en liten wettextrasa som legat i vasken förlänge typ. Gött mos, eller ente.

Medans hösten gör sig påmind utanför fönstret börjar det bli mulet även innanför de flesta dörrar nu känns det som. Höstdepprissionen är här gott folk! Själv är nog även jag ovanligt fundersam, men den klassiska nedstämdheten har dock inte lyckats slå rot i mitt humör än. Däremot smider jag planer för hur jag ska göra året i göteborg till ett så bra år som möjligt, hur jag ska träna inför lumpen (där jag rycker in i okt 09) och hur livet ska te sig när jag väl kommer hem igen.

Jag har en fet vision om att starta ett kulurhus fyllt av musikverksamheter och dans, för ungdomar som av olika anledningar känner sig utsatta, utanför eller hamnat lite snett i livet. Har fått för mig att många kan finna något meningsfullt i att tillsammans hitta nya sätt att uttrycka sig på genom estetiska intressen, istället för att ränna runt och bygga bilbomber, sniffa lim eller vad fan dagens ungdom må syssla med nuförtiden. Får väl se hur det blir med den saken. Annars lär det bli ännu en dröm down the drain. Fast å andra sidan, även krossade drömmar inger ett visst hopp till alla kantstötta framtidsplaner.. det vill säga, innan man inser att de runnit ut i sanden.

Dra åt helvete, bullarna brändes!

RSS 2.0