I wont spend another night alone

Nattfilosofi på hög nivå här.. Sitter och kränger medhavd caesarsallad och chokladmilkshake från jobb.

Skulle knåpa ihop en tatuering till syrran, men människan har ju inte en vettig tanke bakom det, vilket leder till att jag måste komma på någon filosofi till henne för att jag inte ser tjusningen i att ha en meningslös tatuering som inte förmedlar något.. vilket i sin tur leder till att resultatet blir alldeles för personligt och att jag själv vill tatuera det istället. Får väl se hur det blir med den saken.

Förövrigt närmar sig både nyköping, popkollo, malmöfestivalen och nästa lönedag.. augusti kommer att fara förbi i ilfart. Känns som man har tagit sig lite vatten över huvudet, men det ska väl gå det med. Får andas ut i september. Är iaf sjukt pepp på både malmöfestivalen och giget i nyköping efter alla positiva kommentarer den senaste tiden, hoppas bara att förväntingarna inte grusas när det väl gäller.. Det är aldrig bra att ha för höga förhoppningar. Om man inte förväntar sig ngt särskilt är det så mkt lättare att uppskatta det som faktiskt blev bra i efterhand än om man hoppades på att det skulle bli perfekt och någon liten detalj gick åt skogen. Äh, det löser sig.. sa han som sket i vasken.

McDonald´s knallar och småspringer det med. Eller McGaynald´s kanske vi skulle kalla det? Jobbet flyter iaf på nu när jag börjat jobba kväll ist för dagtid.. Det går bättre, arbetskamraterna är trevliga, de flesta är mer eller mindre icke-straighta och p-maten i form av en big mac varje dag är bra för mitt ständigt återkommande projekt: att lagra underhudsfett inför nästkommande vinter. det finns dock de som påstår att jag ser ut att ha gått ner i vikt, men det skyller vi på att vi omproducerat till muskler vilket gör att man ser mer fit ut.

En cigg och lite spansk klassisk musik på detta så infinner sig säkert känslan av sömnbehov strax också. Att det ska vara så jävla svårt att gå och lägga sig...image10

hands downBreathe in for luck, breathe in so deep.
This air is blessed, you share with me.
This night is wild, so calm and dull.
These hearts, they race from self-control.
Your legs are smooth as they graze mine.
We're doing fine, we're doing nothing at all.

My hopes are so high that your kiss might kill me,
So won't you kill me, so I die happy?
My heart is yours, to fill or burst,
To break or bury, or wear as jewelry.
Whichever you prefer.


Bland burgare och betalningsanmärkningar

Vad som är bra gällande föregående vecka är att jag äntligen drog loss tummarna ur röven och skaffade mig ett jobb. Vilket innebär att jag till hösten kommer att plugga på dagarna och dressa burgare, för en timlön på 108 kr, under kvälls/natt-timmarna. Såft...  Eller inte?

Det kommer visserligen att bli både slitigt och tidskrävande, men å andra sidan är det ett schysst tillskott till min annars så magra och undernärda plånbok.. förlåt, amandas plånbok.. Som jag glatt lånade efter att hon krossat en skalbagge med den. (Skalbaggen försvann förövrigt under natten och jag misstänker att jag misstagit den för en snus som jag sedan svalt i sömnen.)

Anyways... Vad som är mindre bra är när jag upptäcker att min näst intill demente fader lagt undan mina räkningar för att han ska ge dem till mig, vilket resulterar i att jag en månad senare får påminnelsebrev med diverse extra-avgifter eftersom han faktiskt aldrig kom ihåg att berätta att jag fått post. Tanken var god, men nära skjuter ingen hare.
So shoot the messenger folks!

Vad som utöver det känns bra är att popkollo närmar sig med stormsteg, inte ens en månad kvar.. vilket innebär ett tillskott på ytterligare 7000 kr för ekonomikvoten i min plånbok, enbart för att dess nyfunne ägare (jag i egen hög person) ska vara handledare åt ett gäng tjejer som kommer att repa och spela musik hela veckan.

Utöver alla dessa summor och räkningar som ständigt rusar runt i min tankebana händer inte så mkt, antar att allt är som vanligt. Vilket med andra ord innebär att allt suger stenhårt tills att jag i nästa sekund gläds åt galet små saker som händer omkring mig.

Jag har iaf bestämt mig för att satsa nu.. på vad vet jag inte riktigt. Men jag måste verkligen ta tag i saker och satsa stenhårt för att det ska hända något. För den här finnen har gnällt över mitt mediokra svennsonliv alldeles för många år nu.

"äpplen faller inte långt från päronträden"
...om de inte själv väljer att rulla därifrån

RSS 2.0